Gunhild Hanssen
Dette er en lege som samarbeider med deg. Hun sier ting som det er. Det setter jeg pris på. Det gir trygghet og gir meg muligheter til å ta valg. Gir god service, f.eks. sender prøvesvar på E-mail med kommentarer.
Mitt første (og eneste) møte med denne legen var meget ubehagelig. Hun var sur og stresset, og mer opptatt av å se på tastatur/pc enn å se meg og høre på meg som pasient. Hun noterte så mye at man kunne trodd hun skulle skrive bok om meg, og hun stoppet meg midt i setninger for å notere. Fikk i tillegg kjeft for at hun ikke hadde fått tilsendt epikrisen fra Aleris der jeg nettopp hadde vært på strålebehanding ifm hudkreft. Har ila mine 42 år aldri møtt en så dårlig og uempatisk lege. Dro rett hjem fra legetimen og byttet fastlege på helsenorge.
The reviews here are pretty spot on. On top of all that she refuses to speak English even though I’m from the US and don’t speak Norsk fluently in medical terms yet. She has been unsympathetic, downplays everything, and rude in general. All my visits had been so unpleasant that I dread talking to her even when I’m really ill. Glad I changed my GP.
Jeg har hatt Gunhild som fastlege over flere år og føler meg trygg på at hun ivaretar meg og min helse, både når det gjelder fysisk og psykisk helse. Viderehenviser ved behov og spør relevante spørsmål ift aktuell problemstilling. I mitt yrke er jeg vant med å forholde meg til leger og Gunhild er absolutt ikke mer nevneverdig forsinket enn andre leger.
Hun er kanskje ikke den mest "pusete" eller veldig på "dikkedarier", men det passer meg fint. Min opplevelse er at hun allikevel ønsker det beste for meg som pasient.
Vil ikke anbefale henne til noen.
Hun bagatellisere alt, og man blir sykere av å ha henne som lege. Det tok meg altfor lang tid å komme meg vekk, men nå har jeg endelig byttet lege.
Endelig skal jeg få den hjelpen jeg trenger!