Shuja Ur Rehman
Jeg var så heldig å få Ur Rehman som fastlege i Horten. Da han sluttet der for noen år siden, klarte jeg å oppspore ham og satt meg straks på ventelisten på Konnerud. Nå föler jeg meg i trygge hender hos favorittdoktoren min. Jeg kjörer gjerne et par timer ekstra for å oppleve å bli behandlet av en kunnskapsrik og velmenende lege som gjör alt for å gi meg et langt og godt liv.
Veldig hyggelige medarbeidere har han også.
Han er utrolig hyggelig, han tar seg tid og er grundig i sine undersøkelser og vurderinger. I tillegg er han kunnskapsrik og hjelpsom.
Suhja er flink til å resonere og gjør seg tilgjengelig.
Han lytter og spør for å finne mulige årsaker til sykdom. Informerer godt og konsist om årsak og behov for behandling. Vi har valgt Suhja som familiens fastlege og får god oppfølging.
Han er en veldig dyktig profesjonell fastlege som oppriktig bryr seg og vil hjelpe pasientene sine til å få det bedre.
Han følger opp på en så ryddig og god måte. Han er dyktig, rolig og bryr seg oppriktig.
Ble byttet i høst i et tilfeldig utvalg fra Helfo. Det viste seg å bli et bytte som har overrasket til det positive. Utrolig flink på barn, og!