Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Konnerud Legesenter
bra lege
Lege: Samir Alghazali SkrevetEn god og intelligent lege Han var min sønns lege og han var veldig hensynsfull og samarbeidsvillig, men sønnen min måtte dessverre flytte til en annen lege, fordi klinikken lå langt unna der vi bor.
Kan ha hatt en dårlig dag.
Lege: Samir Alghazali SkrevetMulig han er en god lege, men jeg fikk knapt noe forståelig ut av han. Virket lite interessert. Opplevdes småspydig og lite imøtekommende.
Elendig
Lege: Samir Alghazali SkrevetSikkert en fin fyr, elendig lege, dårlige faglige begrunnelser, baserer tilbakemeldinger på egne erfaringer, er nedlatende, og direkte ufin med medarbeidere og studenter jeg opplevde han hadde. Lite tillitsvekkende. Svært svak på kommunikasjon.
Effektiv og resultatorientert
Lege: Shuja Ur Rehman SkrevetSuhja er flink til å resonere og gjør seg tilgjengelig.
Han lytter og spør for å finne mulige årsaker til sykdom. Informerer godt og konsist om årsak og behov for behandling. Vi har valgt Suhja som familiens fastlege og får god oppfølging.
Byttet fastlege
Lege: Samir Alghazali SkrevetEr veldig fornøyd med Samir. Veldig glad for at jeg byttet til han som fastlege. Flink og hyggelig lege.