Luqman Tasadduq Chaudhari
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Forholdsvis ny lege, på timene var legen godt forberedt. Lyttende, kunnskapsrik og engasjert, og forsiktig.
Kom 3 minutter for sent. Han var svært så ubehagelig og ville helst ikke hjelpe.
Klarte til slutt å overtale ham til å hjelpe. Kommer ikke tilbake hit. Anbefaler ingen å velge denne fastlegen.
Jeg var inne i 2.3 minutter.virket ikke så imøtekommen. Var mere opptatt med og bli ferdig.jeg hadde noe jeg skulle spørre om følte han ikke hadde tid
Faglig dyktig og systematisk i oppfølging. Meget god på kommunikasjon via e konsultasjon ( svarer raskt )
Setter seg godt inn i diagnose bildet og er konkret i behandlings løp. Samtidig empatisk og tillitsvekkende.
Luqman er en god støttespiller ved kronisk sykdom, og informerer tydelig og oppriktig slik at pasienter lett forstår.
Alt i alt en god fastlege å forholde seg til - Anbefales !
Jeg har hatt dr Bugge i flere år og var ganske engstelig når han gikk av. Men Luqman var svært flink og godt forbered. Jeg oppfattet han som lyttende, kunnskapsrik og engasjert. Han tok seg god tid, damene på kontoret er som alltid 10/10