Luqman Tasadduq Chaudhari

• Sjømannslege

Luqman Tasadduq Chaudhari er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Luqman Tasadduq Chaudhari

Kunnskapsrik og oppdatert lege

Kunnskapsrik og oppdatert lege som tar hånd om din problemstilling. Direkte som kan føles at han er ikke interessert men denne legen liker ikke å kaste bort tid, han er et arbeidsjern og får ting til å gå. Tar alltid kontakt og sørger for at man får den beste behandlingen.

Lyttende og dyktig

Er veldig fornøyd med fastlegen.
Han sender videre til spesialister hvis han er i tvil.Han ringte meg uoppfordret og ga meg svar på prøver.
Lyttende og flink lege!

Veldig dyktig lege

Jeg må starte med å fortelle at første gang livet mitt er jeg fornøyd med legen. Hver gang jeg har hatt problemer så har jeg følt meg hørt . Dr. Luqman har tatt tak i ting uansett hva det gjaldt om helsen. Han har utredet mine problemer og gitt meg den nødvendige behandlingen. Henvisninger kommer asap . Svar på prøver som blir tatt får jeg kjappe svar på og den nødvendige behandlingen blir kjapt iverksatt. Har ikke noe negativt å si om Dr. Luqman. Strålende lege . Mvh en fornøyd pasient 🙂

Arrogant og slepphendt.

Kort og lite vennlig, og tar seg ikke tid til å hverken spørre om eller gi nødvendig informasjon, slik at konsultasjoner fort bare fører til misforståelser og merarbeid.

😕

Legen brukte ikke mer enn 5 min. til å høre på oss. Sendte oss til labben og jeg fikk beskjed at jeg legen har sagt at jeg trenger ikke snakke med ham og kan dra hjem!! Ja ja fem min. etter 4 dager venting på den timen😕