Benjamin Noddeland

Autorisasjon (2002)

Venteliste

16 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Benjamin Noddeland er en av 85 fastleger i Asker

Siste vurderinger av Benjamin Noddeland

Den verste legen noensine!

Både jeg og min mor hadde han som fastlege. Gudskjelov vi byttet! Han er overhodet IKKE interessert i pasienter, alltid forsinket, driver med sine private ting mens pasienter venter på kontoret hans. Han var grei til å begynne med, men så fikk han så mange pasienter at det ble som samlebånd - inn og ut på 5 min. Anbefales ikke. Hold dere langt unna!

Takk til Noddeland for konsultasjon på legevakt

Jeg kom med min datter til Legevakt hos dr Noddeland, med halvsidig ansiktslammelse og det som nå er bekreftet som nevroborreliose. Han tok min datter og min bekymring på alvor, og viderehenviste til barnepoliklinikken påfølgende dag, slik at hun raskt ble utredet og kom i gang med i.v. antibiotikabehandling. Vi opplevde oss godt ivaretatt.

Beste legen

Benjamin er den beste legen man kan ønske seg. Han har vært vår fastlege i flere år og vi har alltid vært fornøyde. Vi får alltid time på dagen selvom det ikke er noe alvorlig, han er raskere enn legevakta også. Han har flere ganger ringt opp på kvelden når han vil høre hvordan det går med meg når jeg har vært syk. Viser utrolig omsorg, hyggelig, tålmodig og forstående. Stort pluss for svært hyggelige sekretærer også!

oppsummering med tre enkelte punkter. .

Først og fremst Jeg er en person i 20 årene, jeg er ikke ute etter sykemeldinger eller spesielle sterke medisiner.. Men er veldig avhenget av oppfølgning av legen,, Pga migrene og muskel problemer.. Jeg har hatt en fast lege før benjamin og en etter som har kontoret midt i senteret. Jeg kan oppsummere innsatsen hans me tre punkter .. -1.Vennlig med et veldig profesjonelt måte: Noen ganger tenker meg at de fleste norske legene har skulket Bioethics timen, som er veldig viktig fag på lege utdanningen, , uten dette kunnskapen pasienter er ikke villig å åpne seg for legen. Eks. Jeg bestilt time, men følte meg ikke helt for å fortelle legen om jeg kunne ta en klamidia test. 2.Raskt time: jeg har opplevd mange ganger at jag har fått time raskere enn lege vakta,, feks. Fått beskjed til å komme ned med engang om jeg vil.. Uten å vare noe veldig alvorlig. Vet ikke hvordan ser ut nåvarende fast legen selvom har hatt han i et år,, men jeg fårr alltid sendt videre til noen andre leger eller turnus legen,,, 3.Dyktig og er ikke red for si ifra om problemet og behandle problemet: man føler seg ikke å ha blirt lurt fordi betalt et per hundre kroner for å se legen men blir sendt ut av kontoret med paracet eller ibux.. Han er en av de som behandler så godt han kan og videre sender til spesialisten. Takk for alle behandlingene jeg har fått av deg og prøver bytte tilbake til deg etter flytter tilbake til sfj.
Han er beste forslaget mitt for alle som trenger ny fast lege.. ;)

God faslege med kunskap

Hele familien min har vært 9 år hos han og er fortsatt pasient hos Benjamin Noddeland som fastlege. Vi er kjempe fornøyd med han, og ambefaler nye pasientene at de skal fortsette å være pasient hos han. Benjamin har god kunskap.
Det er vanlig at men venter 15-20 min ekstra.