Brynjar Saunes Bye
Best doctor, I've ever met. Perfect communication, treats you as if you his blood, Shows empathy, follows you up, dedicate time for you, listens to your problem.
He loves and dedicated to his job.
Awesome and amazing! 😊🙏🏿👍🏽
Hvis du er kronisk syk? Unngå for all del denne legen!! Dette av flere grunner..
Han er veldig "høyt" oppe i kommunikasjonen og d helt fra starten av. Presenterer seg på en unødvendig høylytt måte. Og det er ikke så kjekt når du kommer til legetimen og er deprimert og langt nede!!
Han va rett og slett høy på seg selv og d med en topp score på selvtillit og selvbilde!!
Og da føler jeg meg enda mer mislykket!!
Han tar ledelsen og styrer hele "skuta".. prøver forgjeves å komme til med feks: men hør her da er du snill!!! Dette du nå foreslår som behandling, det funker ikke på meg!! Kan du høre? Kan du forstå meg?
Jeg har vært kroniker i 17 år og er sånn sett "ekspert" i bla sykdommen min.
Uansett hvor hardt jeg prøver å få han til å lytte og å forstå min situasjon og ikke minst hva jeg trenger av hjelp!!
Han kjører hardt på å vil ikke ta m mine synspunkter i behandlingen.
Så d ble for d meste enveis kommunikasjon.
Jeg gir opp!!! Jeg nådde ikke frem. Det hele ble bare vondt og vanskelig og verst av alt jeg følte meg krenket.
Jeg kom dit m "helse- transport" men han mente at jeg va frisk nok til å gå hjem igjen..
Jeg ble så fortvilet. Det gikk ingen buss. Vegen hjem e ca 5-6 km. Det er ikke gangfelt. Vegen er sterkt trafikkert. Og d kjører mye tungtransport som skal til de ulike verftene.
Men det er langt når en er syk og været er dårlig!! Akkurat da hadde jeg ingen til å hente meg heller..
Mens jeg gikk hjemover så stoppet plutselig: "helse-bussen"(som hadde kjørt meg dit)
Jeg forklarte ho situasjonen min MEN ho lot meg få sitte på og kjørte meg heim uten rekvisisjon og gratis!!
Takk for at d finnes gode og empatiske mennesker🙏☺
Jeg anbefaler ingen å gå til denne legen og spesielt ikke hvis du e kroniker(kronisk syk) el du har et komplisert sykdomsbilde!!
Flink til å få pasienten til å føle seg vel og kjenne at man blir tatt på alvor. Tenker utenfor boksen. Fremstår som engasjert og hører på hva du sier. Håper han klarer å beholde det gode humøret! Har foreløpig kun vært der en gang, men fikk et svært godt inntrykk. Hyggelig legekontor, men hun i resepsjonen var ikke like imøtekommende som de som jobbe på SIO sitt andre kontor.