Einar Stenvold Wik
Godt fornøyd med Einar som lege! Han lytter på hva som blir sagt.Han svarer raskt om det er spørsmål som blir sendt i innboks og sender videre ved behov.Han har vært en stor støtte for meg!
Etter å hatt Einar Skjegstad i flere ti-år og han ga seg, fikk jeg Einar Wiik og det ble litt av en overgang. En lege som ikke ser deg i øynene, kun ser på pc’n og ikke er interessert i å høre på hva du sier - og i hvert fall ikke viser et ønske om å finne ut mer om deg - er ingen lege jeg ønsker å fortsette med. Derfor skifter jeg nå. Empati er en fin egenskap å ha når du utdanner deg til lege!
Jeg synes dr Wik har utviklet seg til å bli en grundig og hyggelig lege. Jeg er glad for å ha ham som min fastlege.
Henviste meg til EKG på sykehuset, men ga ikke meg beskjed om tid og sted, visste ikke om det før jeg fikk regning for ikke å ha møtt til timen.
Einar var imøtekommende og hyggelig. Tok seg tid til å spørre og se på symptomene. Var rask til å finne behandling, og for å være på den sikre siden litt ekstra testing. Eneste negative var at han var litt forsinket, men det er fordi han tar seg god tid til hver pasient.