Olav Aas
Lytter, følger opp og har vært en helt avgjørende støtte de siste årene. Veldig takknemlig for at han er min fastlege
Har hatt Olav som fastleger i det siste 3 år siden jeg flytter til Trondheim og har vært veldig fornøyd med ham. Føler at jeg blir hørt, sett og forstått.
Olav er en super fastlege som tar problemene dine på alvor og finner ut av det som trengs å finnes ut av. Også veldig ærlig og hyggelig i tonen. Olav anbefales på det sterkeste hvis du vil ha en god, forutsigbar og støttende fastlege som behandler deg med respekt. Kommer ikke til å bytte fastlege så lenge jeg bor i byen!
Jeg har gått til Matheson legesenter i 7 år og vært fornøyd med legen jeg hadde før Olav, men som dessverre sluttet. For øvrig mange dyktige leger på Matheson, men Olav erfarte jeg ikke som en av de.
Jeg var hos han et par ganger og gang nummer to byttet jeg til en annen, med det samme jeg kom hjem. Jeg trenger egentlig ikke å si så mye mer enn at jeg gikk gråtende fra legesenteret den siste gangen. Ubehagelig legeopplevelse! Håper han har bedret seg og ikke glemmer at det er mennesker han jobber med, ikke maskiner. Han har mye å jobbe med hva det gjelder den sosiale kompetansen. Ingen skal trenge å gå gråtende fra legesenteret!
Jeg opplever Olav som hyggelig og kunnskapsrik. Gjennom flere år med et sammensatt sykdomsbilde har han støttet meg, fulgt opp med sykehuset og andre, og vært god på å se sammenhenger mellom de ulike plagene mine.
Han er flink til å se når det trengs prøver og behandling, og når det er jeg som bør prøve å endre mine vaner og tankemønstre. Den helhetlige behandlingen er jeg svært fornøyd med, jeg får inntrykk av at vi er et team.
Jeg setter også pris på at han bruker humor når det passer seg, langvarig sykdom kan være tungt innimellom.