Ranheim Legesenter

Vikelvfaret 4 7054 Ranheim

Siste vurderinger av behandlere ved Ranheim Legesenter

Dyktig og trygg lege

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Personlig imot denne listen, men føler det trengs noe motvekt her. Hele familien har hatt henne som lege i flere år og hun er åpenbart faglig dyktig og trygg. Er smilende og imøtekommende i den grad som kan forventes av en lege med 1000+ pasienter. Hun lytter, har god kontakt med barna, og har gjort helt korrekte henvisninger der det trengs. Har personlig fulgt opp sykehus/spesialist på pasientens vegne. En lege, ikke psykolog, nettopp slik hun skal være. Anbefales varmt.

Apatisk og lite medfølelse

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Har hatt henne som fastlege i 5 år nå og har dessverre alltid opplevd henne som apatisk og lite emptai/medfølelse. Selv om man sitter med tårer i øynene og viser tydelig at man føler seg redd/lei seg er det som å møte en vegg. Hun virker alltid som at hun har dårlig tid eller er uniteressert i å føre en ordentlig dialog. Jeg vil ikke anbefale henne om du ønsker å ha en lege som viser omsorg og som bryr seg, spesielt ikke for psykiske plager.

Veldig fin fastlege!

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Eg har hatt marthe som fastlege i 2 år no og er veldig fornøyd:) Eg har hatt utfordringar med psykisk helse og underlivsproblematikk. Føler at ho tar meg på alvor og gir meg god oppfølging og viderehenvisning når det er nødvendig.

Anbefales! :-)

Fantastisk fastlege

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Pga hjelpen jeg har fått fra fastlegen min har jeg nå fått et helt nytt liv. Ble møtt med forståelse og god kunnskap. Ble henvist til den hjelpeinstansen jeg trengte. Hun er den beste fastlegen jeg har hatt.
Alltid blid og hyggelig

Flink og effektiv lege

Lege: Marthe Sand Skjelbred Skrevet

Flink lege for barna mine. Hører på hva vi sier når vi forklarer symptomer og utfordringer. Blir alltid møtt med forståelse.