Karianne Lønn Sannrud
Jeg er super fornøyd med at jeg fant en så flink, empatisk, trygg og humoristisk fastlege! Flyttet til Fredrikstad for 11 år siden, men valgte en stund å beholde min gamle fastlege i Oslo. Det ble naturlig nok slitsomt i lengden. Så var virkelig heldig, da jeg kom på fastlegelister til Karianne. Hun følger opp på en fantastisk måte, er vennlig.sympatisk og humoristisk!
Jeg har hatt henne som fastlege en stund - føler at jeg blir hørt på og tatt vare på.. Flyttet til Moss for et halvt år siden men valgte å fortsette hos henne og heller ta den ekstra reiseveien..
Etter flere år med dårlige opplevelser, har jeg endelig møtt en fastlege som ikke dytter meg ut døren etter kort tid. Karianne er utrolig dyktig med mennesker, imøtekommende og gjør alt hun kan for å hjelpe.
I de fleste tilfeller går jeg fra legesenteret med en løsning på problemet mitt, men hun nøler ikke med å henvise videre om nødvendig. Så langt har jeg blitt møtt med forståelse og et stort ønske om å hjelpe. Opplever henne som en lege med mye kunnskap. En utrolig dyktig og trygg lege, som lytter og viser forståelse for din situasjon.
Legesenteret i sin helhet har hyggelige ansatte. Liten ventetid før timene og enkelt å komme i kontakt over telefon. Gode digitale løsninger for de som bruker dette, og man får svar i løpet av kort tid. God plass på venterommet, tilgang til toalett og vanndispenser. Ryddig og rent, generelt en bra opplevelse og et bra helhetsinntrykk.
Jeg har blitt behandlet meget dårlig av henne. Hun har ingen respekt for pasienten som trenger henne og gir dårlig rådgivning og misliker å bruke mye tid med meg.
Dette er ikke oppførsel av en lege som har lovet å hjelpe pasienten!
veldig fornøyd med denne fasrlegen . følte meg godt ivaretatt og sikker på hennes avgjørelser .jeg hadde en veldig flink fastlege ,så flyttet jeg og ble nødvendig og bytte. jeg ble veldig glad for at jeg fikk god kjemi med den nye fastlegen .Hun er lyttende og lett og snakke med.jeg føler meg trygg på at hun vil følge meg godt opp i tiden som kommer.Da jeg har hatt alvorlig langvarig sykdom.er også fornøyd med de andre ansatte der og det betyr også mye .jeg vil annbefale denne fastlegen .