Eirik Knapskog
Tusen takk Eirik for alt du har gjort for meg og mine barn i de 7 årene du har vært vår lege!! Du er den beste legen jeg kunne fått under de mest sårbare periodene, og livet ble så mange ganger bedre og enklere med en så dyktig, snill og omsorgsfull lege! Savner chitchatene våre, som du alltid hadde tid til, samtidig som du fikk meg til å føle meg bedre! Humoren din var though dad-jokes hehe, men den er og savnet... Tusen takk fra meg og 3 stykk prøverørsbarn! Håper du har det bra og masse lykke til <3
Han er den beste fastlegen jeg har hatt. Vært hos ham i 20 år. Tar meg seriøs, og følger opp. Synes det er helt forferdelig at han har sluttet. Det er noe alvorlig galt med systemet, når man har råd til å ofre en slik fast lege
At han blir pressa ut av jobben sin av Helfo er trist. De bør sette sitt system under lupen istedet for å ta leger.
Han har alltid hatt tid og lyttet. Og fulgt opp alt så bra. Jeg mister 18 års kjennskap og kunnskap om helsa mi.
Har vært min fastlege i over 20 år, meget godt fornøyd.
Tar tak i eventuelle problem, og er også bitt sendt videre.
Eirik Knapskog har vært min fastlege i snart to ti-år; han viser varme, empati og er kunnskapsrik og en god samtalepartner. Han er videre løsningsorientert og kreativ; jeg setter overmåte stor pris på å ha han som min "egen" lege. Håper jeg kan få beholde ham til jeg fyller 100!