Ørjan Waldenstrøm
ØW har vært min fastlege i ca. 5 år. I denne perioden har jeg slitt med både somatiske, psykiske og psykos-somatiske lidelser. Alltid er Ørjan der for å gi råd, henvise meg videre i helsevesenet, eller simpelthen prate om hvordan jeg har det. Har aldri vært borti en lege som i samme grad er villig til å lytte og prate. Og han har alltid tid. Uten sammenligning den beste legen jeg har hatt i et etter hvert ganske langt liv.
Har hatt waldenstrøm som fastlege i 10 år og vært gjennom mange utredninger og helseproblemer. Han er en lege som ønsker å lære og er åpen for nye behandlinger blant annet. Han tar seg alltid tid til det du ønsker å ta opp og har tatt meg som pasient på alvor. Han er ikke en konvensjonell lege som forteller deg hvordan ting er og hva du må gjøre, men gir følelsen av at man samarbeider på en god måte. Han har på flere måter reddet helsa mi og bryr seg virkelig om pasientene. Vil si det vil sikkert være enkelte som ikke foretrekker den måten å jobbe på med fastlegen men jeg anbefaler han virkelig som fastlege. Det er den beste legen jeg har opplevd å møte. Han hjelper mange både med somatiske plager og er veldig åpen for også å hjelpe pasientene igjennom psykiske belastninger,ifht nav og ifht henvisninger videre i helsevesenet/behandling. Om alle leger hadde vært som han hadde vi hatt ett godt helsevesen.
Har hatt ham som fastlege i over 6 år. Dyktig, reflektert, empatisk. Lett å snakke med, han gir gode råd og er en god lytter.
Har hatt Waldenstrøm i ca 3 år nå, og på de få gangene jeg har vært der tenker jeg alltid når timen er ferdig : "hvorfor dro jeg til legen?" Føler jeg ikke får svar på noe som helst. Finner som regel ut av det selv. Som da jeg var til han med sønnen min, da han hadde en barnesykdom. Virket som han hadde lite kunnskap på det området. Klarer ikke kommunisere normalt med han, han sitter tenkende mens jeg ikke får den responsen jeg ønsker. Jeg ser meg desverre til å bytte.
Har vært pasient hos ØW i 5 år, og har flyttet, men beholder han som lege. Her er det mulighet for å få den somatiske hjelpen, men også muligheten til å kunne snakke (psykiatri). ØW er behjelpelig med alt som har med helse å gjøre. Jeg kom med "lapp" om hva jeg ønsket av min lege og han "leste seg opp" på det han ikke kunne så mye om. Respekt for det. Bra service på tilbakemeldinger.