Ørjan Waldenstrøm

Autorisasjon (2008)

Venteliste

32 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ørjan Waldenstrøm er en av 9 fastleger i Tynset

Siste vurderinger av Ørjan Waldenstrøm

Klok og saklig

Han møtte meg med forståelse, respekt og saklighet i en delikat problemstilling. God innsikt i psykologiske aspekter og gir gode, gjennomtenkte råd. Rolig og saklig.

Uten tvil den beste legen jeg har hatt!

Faglig dyktig, medmenneskelig og varm. Rolig, god til å lytte, flink til å se hele mennesket. Helhetlig behandling, og støttende oppfølging. Som pasient føler jeg meg sett, hørt, lyttet til. Har opplevd å få masse god støtte i krevende faser av livet.

En god lege, kan anbefales.

Ørjan har vært vår familiens fastlege i ca. 5 år. Nå måtte vi bytte, grunnet flytning. Ellers ble vi ganske fornøyd med ham.
Vår samlet vurdering er ganske positivt, og denne legen kan sikkert anbefales til andre.
Han har vært oppmerksom til hva vi mente og følte og har ikke bare "fulgt bøker", men også lytet og sjekket våre synspunkter. Dette viste seg som bra evne til å kombinere både professionel og menneskelig side. Samt var han flink til å forklare ting vi ønsket å vite.
Blant negative referanser, kan vi nevne at noen ganger måtte man insistere på å sjekke noe mer nøyaktig enn legen ville. Derimot, gikk det an å diskutere dette.
Jeg blir i tillegg enig, at noen ganger må han følge pasienter med noen kroniske problemer litt nøyere. En slik følelse fikk vi først, men etter at han ble bedre kjent med familien, gikk det greit for oss.

Skulle anbefale ham som fastlege.

Dyktig og god

En klok mann som tar seg tid til å lytte til pasienten. Hyggelig og herlig fyr som kan huske den enkelte.

Meget dyktig!

Lytter, gir bra innspill og har gode faglige vurderinger.