Lars Henrik Bjørneboe
Lars er en trygg fastlege, han er imøtekommende, hyggelig og kunnskapsrik. Han virker alltid å ta seg god tid oss hver gang. Vi er fornøyde med å ha fått en fastlege som ham.
Bjørneboe har fulgt familien min og meg i krevende tider, og har vært en uvurderlig støtte. Han har vært tilgjengelig, tatt seg tid og er enkel å forholde seg til. Jeg håper å ha ham lenge!
Etter mange vikarer er det godt med en fastlege som jeg håper blir lenge. Han har god kompetanse og henvender videre om det er behov for spesialkompetanse. Utrolig rask og effektiv på digitial korrespondanse. Imøtekommende og tilgjengelig.
Etter mye vikarer har vi endelig fått ny lege. Han er positiv, imøtekommende og veldig tilgjengelig. Virker oppriktig intr i pasientene sine, flink med barn. Meget fornøyd etter mange år med ‘erfaren lege uten interesse på et annet legesenter’ Er særdeles fornøyd med Bjørneboe.
Etter å ha fått ny fastlege for noen måneder siden, kunne vi ikke ha vært mer fornøyd. Han tar seg alltid god tid til meg og mine. Barna er veldig trygge hos ham, og han er veldig flink med barn.