Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu
Særdeles flink lege!
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetMeget kunnskapsrik. Imøtekommende. God på å forklare, beskrive på en måte som pasienten forstår. Bredspektret erfaring.
Forutinntatt
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetSitter med papirer som er 20 - 25 år gamle og konkluderer deretter. Mener f.eks. at pasient ikke har hatt plager etter å ha blitt slått bevistløs. Egel - merket ikke, bortsett fra lang kontortid at jeg var hos en Lege. Vil tro og håpe det finnes bedre alternativer i området.
Fort gjort å bli skeptisk og/eller forutinntatt når en er "lege" og en annen er "pasient".
Veldig snill og omsorgsfull
Lege: Øyvind Alvsaker SkrevetØyvind Alvsaker ser og forstår meg, respekterer meg og er som en trygg havn når man har det vanskelig.Har ikke vært hans pasient så lenge, men han har virkelig gått inn for å hjelpe meg , fra første stund. Får meg til å føle meg verdifull. Et virkelig fint menneske.
Kunnskapsrik og forståelsesfull
Lege: Benedicte Olsen Høvding SkrevetFantastisk fastlege, kunnskapsrik og som tar deg på alvor.
Blir møtt med forståelse og ett ønske om å løse problemet.
Super
Lege: Andrea Gudrun Berz SkrevetHar nå hatt Andrea som fastlege i ca 25 år. Det har vært perioder med tung sykdom men mest normalt frisk med periodisk behov for lege. Aldri annet enn vennlig, blid og jobber for å finne svar. Rask respons via helseportalen, åpner for time samme dag eller dagen etter ved behov. Har bare gode skussmål å gi, og håper jeg får ha henne som lege resten av livet.