Sumith Fernando
Utrolig fornøyd med Sumith som min fastlege. Byttet fra en fastlege som bagatelliserte alle problemene og som var klar til å sende meg hjem med smertestillende og sykemelding med en gang jeg kom inn døra.
Sumith er svært grundig i jobben har gjør og tar alle nødvendige undersøkelser. Han lytter til pasienten og viser at han virkelig bryr seg. Han følger opp etter undersøkelser og bruker god tid under legebesøkene, i tillegg til at han er veldig flink til å forklare grundig slik at alle spørsmål blir besvart. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Sumith og anbefaler han varmt til alle jeg kjenner!
Har bare gode erfaringer med Sumith. Utrolig rask til å ta deg inn ved behov og møter deg alltid med punktlighet og smil. Forøvrig er resten av legesenteret alltid på og du trenger ikke å krangle deg til en time. Eneste jeg kan pirke på er lokalene, men det blir en så liten bagatell i forhold til den gode behandlingen du får.
Kan trygt anbefale å gå til han.
Engasjerende i sine pasienter. Dyktig og lyttende. Han gir pasientene sine trygghet så man føler man blir tatt vel være på. Verdens største smil.
Han er hyggelig. Tar pasientene sine alvorlig. Prøver å hjelpe og virker som han er interessert om sine pasienter. Har ikke noe negativt å si.