Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjørndal Legesenter
Uempatisk og nedlatende
Lege: Morten Westereng SkrevetFyren er hyggelig og grei, men mangler empati og latterliggjør min gamle mors utsagn under hennes konsultasjon. Og når hun prøver å ta opp alvorlige problemer, sitter han bare og rister på hodet og har en overfra ned holdning.Hun opplever at han bagatelliserer hennes problemer og bortforklarer så hun ikke føler seg trygg og ivaretatt.
Dessuten er det nesten umulig å komme gjennom på tlf. Og man må vente lenge før man får time.
Anbefaler ikke å gå til han.
Meget flink fastlege
Lege: Morten Westereng SkrevetMorten er en meget god fastlege jeg vil anbefale på det sterkeste. Har flyttet fra Bjørndal, men reiser fortsatt dit.
Ugreit møte
Lege: Zaman Ur Rehman Gilani SkrevetOpplevde legen som utrygg og stresset. Jeg gråt og fortalte at jeg ikke ønsket å leve lenger, han reiste seg opp og sa hadet.
Bra lege, men lite tilgjengelig
Lege: Sumith Fernando SkrevetLang ventetid for vanlig time. Vanskelig å få akutt-time.
Vurderer derfor å finne ny fastlege som er tilgjengelig.
Imøtekommende og trygg
Lege: Zaman Ur Rehman Gilani SkrevetVeldig takknemlig for å ha fått Zaman som min nye fastlege.
Ble møtt på en profesjonell, men varm og trygg måte, og følte meg ivaretatt igjennom hele legetimen.