Sumith Fernando
Lang ventetid for vanlig time. Vanskelig å få akutt-time.
Vurderer derfor å finne ny fastlege som er tilgjengelig.
Velidg flink og kunnskapsrik fastlege. Bra service, flink til å lytte til pasientene. Ikke lett tigjengelig.
Må si jeg er utrolig fornøyd med Fernando! Var innom idag på grunn av akutt allergisk reaksjon med ekstrem mye kløe, og etter legebesøket var plagene helt borte på grunn av medisinsk hjelp der og da! Og i tillegg må jeg si at han er veldig omsorgsfull og har mye empati!
Overskriften sier det meste!
Effektiv respons, lyttende øre, og ekstremt behjelpelig. Forstår situasjonen, og tar den på alvor.
Utrolig fornøyd med Sumith som min fastlege. Byttet fra en fastlege som bagatelliserte alle problemene og som var klar til å sende meg hjem med smertestillende og sykemelding med en gang jeg kom inn døra.
Sumith er svært grundig i jobben har gjør og tar alle nødvendige undersøkelser. Han lytter til pasienten og viser at han virkelig bryr seg. Han følger opp etter undersøkelser og bruker god tid under legebesøkene, i tillegg til at han er veldig flink til å forklare grundig slik at alle spørsmål blir besvart. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Sumith og anbefaler han varmt til alle jeg kjenner!