Navida Saddique
Har alltid tid til å høre på deg . Nøye med undersøkelser. Føler meg trygg hos henne , forstår hva jeg forteller .
Synes hun er en flink lege som lytter til pasienten samtidig som hun viser trygghet og kunnskap i det hun foretar seg. Anbefales!
Ekstremt mye venting, selv ved time kl 10 er det stort sett 30-45 venting som minimum!
Men flink lege når man endelig kommer inn.
Ikke nødvendigvis legen sin feil men det er vanskelig å få time når det passer meg. Oppfølgingstime blir bare satt opp uten å høre om det passer. Og selv da man prøver få tak i konteret for ombooking er det vanskelig. Når man først får kontakt møter man en utrivelig kort og arrogant holdning. Resepsjonen bør ta ett servicekurs.
Hele familien vår har Navida som lege og vi synes alle hun er flink og hyggelig. Hun er veldig god til å snakke med vår 4 år gamle datter slik at hun føler seg trygg og forstår hva som skjer. Hun lytter godt å finner ut av ting.
Vi trenger derimot flere leger i Mysen. Ingen er tjent med leger som har for mange pasienter og risikerer å bli utbrent.