Salmana Hafsa Ata Rønning
Dr Rønning er en grei lege som tar seg tid og lytter når man er i sårbare situasjoner og har det vanskelig, men opplever å ikke bli lyttet ordentlig til ved "mindre problemer". Det er vanskelig å få time, man får alltid time 2-3 uker etter man tar kontakt, i tillegg er ventetiden på legekontoret før timen ganske lang. Har opplevd å vente opptil tre kvarter, for så å få to minutter inne hos legen. Hun er ellers hyggelig og behagelig å være hos, de på laben oppleves også som trivelige.
Resepsjonen er dessverre absolutt ikke noe å skryte av, aldri opplevd dårligere kundeservice. Frister å bytte legekontor grunnet disse.
Jeg har måtte ha mange besøk hos fastlege det siste året, og Salmana er helt topp! Lytter, tar deg seriøst og er veldig proff. Kimser ikke av ting man kommer med. Trygg å ha både når jeg har strevd psykisk og fysisk. Henviser uten problemer ved behov.
Må også si at damene på laben er utrolig hyggelige og veldig menneskelige.
Det er godt å ha Salmana som fastlege. Hun er trygg og samvittighetsfull og gjør meg trygg. Dessverre er resepsjon og laboratoriet som skulle ha fått et kurs i pasientbehandling. De virker stresset og har ikke tid til et smil.
Flink, grundig og hyggelig. Jeg er lege selv, men føler meg utrolig ivaretatt av henne. Endelig en fastlege jeg stoler 100% på. Anbefales!
Anbefales på det sterkeste. Perfekt match for meg som ønsker en effektiv, hyggelig og trygg lege. Hun tar seg tid til å høre på hva jeg trenger, men løser ting kjapt og proft. Får du Salmana som fastlege har du skutt gullfuglen, slik føler i hvert fall jeg det.