Salmana Hafsa Ata Rønning

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2013)

Torshovdalen Legesenter AS Telefonnummer22 09 76 0022 09 76 ...
Hans Nielsen Haugesgate 37E 0481 Oslo
Salmana Hafsa Ata Rønning er en av 603 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Salmana Hafsa Ata Rønning

Aldri til stede

Jeg har hatt henne som fastlege i 4-5 år, men jeg har fortsatt aldri møtt henne personlig, noe jeg synes er veldig rart. Det virker som om hun nesten aldri er tilgjengelig, og det gir et klart inntrykk av at hun ikke faktisk jobber som fastlege. Dette føles uprofesjonelt og gjør at jeg som pasient opplever en mangel på kontinuitet og tillit i legeforholdet.

Dårlig kommunikasjon

Eg trur eg har hatt Salmana som fastlege i 4 år no, og opplevde dette som ein veldig god relasjon frå start. Dessverre har eg ikkje sett ho på vel 3 år, og etter særdeles dårleg relasjon til noværande vikar valgte eg å kontakte legekontoret for avklaring. Etter fleire heilt ærleg ganske uforskamma svar, fekk eg informasjon om at Salmana har sagt opp. Dei kunne ikkje sei noko om når ho ville bli erstatta eller kven som kom til å erstatte ho.

Dei siste åra har eg vore alvorleg kronisk sjuk, både fysisk og psykisk. Eg har diverre hatt behov for ein del legeoppfølging på grunn av dette, og har i samband med det vore nøye med å gjere det eg har fått beskjed om i håp om å bli betre. Likevel har eg ved fleire anledningar opplevd meg nedverdiga og devaluert av noværande fastlegevikar. Eg har gjentatte gonger måtte forsvare meg sjølv og argumentere for retten til å bli respektert, lytta til og tatt på alvor. Dette har eg addressert til vedkommande fleire gonger i håp om å betre relasjonen, utan at det har ført nokon veg. Snarare tvert imot har dei siste oppfølgingstimane blitt avslutta med det som best kan beskrivast som krangel. Eg ser på det som nokså uprofesjonelt og ganske respektlaust i ein samanheng der respekt bør være eit minimum. Eg er sjølv helsepersonell og kunne aldri behandla eigne pasientar på den måten eg sjølv har blitt behandla på her. Difor kunne eg ikkje gjere noko anna enn å bytte fastlege.

Forferdelig vikar

Nåværende vikar er virkelig en av de minst empatirike legene jeg har møtt. En utrolig dårlig holdning til pasientens problemer, og uten forståelse eller imøtekommenhet uansett alvorlighetsgrad. Har gjentatte ganger fortalt jeg er ukomfortabel med legens imøtekommenhet, og at jeg opplever han som nedverdigende i holdning og respons på bekymringene mine.

Styr unna

Virkelig en av de dårligere legene jeg har vært borti.. hun virker veldig uerfaren, usikker og ikke så veldig faglig trygg. Takker alltid pent nei hvis det er henne jeg får time hos.

Usikker og lite intresert

Denne legen er ikke med på samtalen med pasientene Legen er uinteressert og lite engasjert dårlig lege

Hold dere unna