Zubair Akram
Rett og slett en god lege! Lytter til pasienten, er godt utdannet, tydelig og veldig rolig og snill mot barn. God oppfølging hvis det trengs også. Håper han skal forbli en fastlege i Sauherad kommune i mange år til.
Kunnskapsrik. Svært god oppfølging.Forandret på medisin som gjorde at jeg fikk et nytt liv etter 2 slitsomme år.vet ikke en ting jeg kan foreslå for å bli bedre. Anbefales på det varmeste. Håper han blir noen år på Sauherad legesenter.
Zubair er en fantastisk lege som tar seg tid til å lytte og sette seg inn i pasienten(e) sine problemer samtidig som han har en ydmyk og imøtekommende holdning. Dr. Akram er også ekstremt flink til å ta pasienten seriøst, og henviser videre til spesialister og setter klare mål samt tidsplaner i samråd med pasienten og følger samtidig pasienten uvanlig godt opp i det videre løp. Alt i alt en lege som anbefales på det sterkeste!
Framstår som en empatisk lege som har interesse og kunnskap for faget sitt Kommer med andre mulige løsninger til bl.a medisiner, men lytter og tar pasienten på alvor