Arnstein Eltervaag
jeg er en mann på 50 som har en lang sykehistorikk og har hatt en del leger opp igjennom tiden , men Arnstein Eltervåg tar prisen for mest upersonlig og arroganteperson jeg har møtt av helsepersonell.
En svært hyggelig lege med gode manerer som absolutt bryr seg om sine pasienters helse. Ventetiden er som regel ikke så altfor lang, men i høysesongene for sykdom er det jo gjerne litt må man regne med. Jeg kunne ikke håpet på en bedre lege mens jeg bor i kristiansand.
Gikk til han med pusteproblemer som medførte angst. Istedenfor for å utrede meg, skrev han ut resept på vanedannende medisiner og sa til meg at de hjelper med pust, at de utvider bronkiene slik at det blir lettere å puste. Fant ut etterhvert at disse tbl ikke kan tas av folk som sliter med pust, at det kan forverre symptomer, og at det hjelper bare mot angsten.
Kort sagt: jeg opplever at legen bryr seg lite om pasientens tilstand, skriver ut resept på sterke medisiner uten å tenke over at folk kan bli avhengig.
Utrolig dyktig lege. Kjempe hyggelig og prøver hjelpe deg på beste måten. Han lyter til deg og ser ikke bare på data maskin som de fleste andre leger pleier å gjøre.
Jeg var hos Arnstein Eltervaag... Jeg spurte om sykemelding siden jeg sliter med angst, depresjon, sliter psykisk osvosv og min mor lå døende i sykehuset men fikk ikke sykemelding fra han, han sa jeg måtte ha over 40 feber for å få sykemelding skjønner ikke åssen det er mulig! Han bryr seg ikke om deg!