Arnstein Eltervaag

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2005)

Sentrum Legesenter Kristiansand AS Telefonnummer38 07 90 0038 07 90 ...
Henrik Wergelands gate 4 4612 Kristiansand S
Arnstein Eltervaag er en av 122 fastleger i Kristiansand

Siste vurderinger av Arnstein Eltervaag

Absolutt å anbefale

Veldig flink til å kommunisere ,god lytter og han er veldig menneskelig....Kommer alltid med gode løsninger ...Alltid blid og veldig forståelsesfull lege...Anbefaler Arnstein Eltervaag på det høyeste.

Den legen anbefales ikke av meg. Etter alle disse årene!

Jeg er svært misfornøyd med denne legen. Det virker sånn som at han ikke tar pasientene sine seriøst. Jeg har en ryggskade / sykdom etter røntgenbilder og fikk ikke lov å sykemelde meg engang. Disse smerter hindrer meg fra å kunne jobbe. Ryggraden er en veldig sensitivt plass og når den ikke fungerer som den skal så er man forhindret i å jobbe. Jeg har store smerter og burde egentlig ha vært sykemeldt for lenge siden, men han har drøyt tiden min vekk i flere år nå. Jeg anbefaler ikke Arnstein Eltervaag og derfor bytter han endelig ut. Var egentlig lei han etter alle disse årene uten noe nytte. Jeg hadde tålmodighet i alle disse årene, men mista tålmodigheten min etter tid for jeg kunne ikke holde det sånn lenger. Føler at jeg har bortkasta tid og penger når jeg har tatt turene innom hos han.

A wonderful human being!

He is compassionate and professional with a gift for active listening which makes me feel heard. He takes my concerns seriously and helps me to understand what is happening in my body and how my life choices impact my health. I love that he communicates in both Norwegian and English so that I feel completely comfortable if I need to express myself in either language. Kudos to this doctor and the whole staff at Sentrum Legesenter.

Den aller beste legen jeg har hatt

Dette er en lege som stiller opp der det trengs. Han lytter, er medfølende og backer deg opp. Han ser sykdomsbildet som en helhet, og at alt henger sammen. Nøler ikke med å henvise. Smiler og sitter ikke bare på skjermen. På tross av at legene ofte er under tidspress, utnytter han tiden godt, og lar deg ikke føle at han har dårlig tid. Min helse var komplisert og sammensatt, og jeg har fått den aller beste hjelpen. Anbefales på det varmeste.

pga flytting ble jeg dessverre nødt til å bytte lege, og det er med stor vemodighet jeg gjør dette.

Skuffet

Jeg valgte denne legen nettopp fordi han hadde så gode skussmål er på legelisten. For meg virker han noe forhastet og travel. Han har ikke tid og jeg følte jeg ikke ble tatt på alvor da jeg kom til ham fordi jeg hadde hatt problemer med å puste grunnet astma og ville ha hjelp til å finne riktige medisiner og doser. Jeg ble sendt hjem uten resept og uten videre undersøkelser eller løsning til forklaring hva som kunne være årsaken til forverringen av tilstanden min.

Men han var raskt il å sende meg til spesialist grunnet en annen episode, uten at jeg er helt sikker på hva som foregår. Det får jeg sikkert vite mer om når jeg kommer på sykehuset.

Jeg har byttet lege fordi jeg følte jeg ble oversett.

Noen ganger kan det ta opp til en halvtime før man kommer gjennom på telefon, men de ansatte er hyggelige.