Charlotte Haslerud
En fastlege med veldig lite tid til pasienten, stresset, blitt avbrutt hele tiden av henne og henvist videre med engang. Hun er veldig glad i å skrive på data mens pas er inne. Så vi har dermed altfor lite blikkkontakt. Etter 1 time vente tid kommer pas inn og etter 5 min er du ferdig. Absolutt ikke anbefales
En av svært få leger på legevakta som har forstått mitt problem og gitt meg akutt hjelp.
Lyttet til hva jeg sa og var kunnskapsrik i forhold til luftveier, og målinger.
Hun gav øyeblikkelig medisiner på legevakta, som hjalp på 1 time, noe jeg aldri har fått før, og riktige resepter.
Virket hyggelig og arbeidsom.
Anbefales! Jeg fikk dobbeltime som ny pasient etter bare 2 ukers ventetid. Charlotte var rolig, svært hyggelig, tok seg god tid, opplevde at hun så meg og tok meg på alvor, både de psykiske og fysiske problemene. Kjempe fornøyd! Hyggelige kontordamer!
Den dårligste legen jeg har hatt i hele mitt liv!!!!!!!!!!!
Spør ikke engang hvordan det går med meg ...
Føler meg som plage når jeg "forstyrrer" henne.
Når jeg forteller hvor jeg har det vondt så reagerer hun ikke på det...
"...det er vanlig, du kan jo gå til chiropraktikeren hvis du vil, men det må du nok ordne selv!" svarer hun da.
Virker alltid litt desorientert!
Kan absolut ikke anbefale henne!!!!!
Alltid kjempelang ventetid! Må alltid legge på for 1 time ekstra på parkometeret sånn for å være på den sikre siden.
Føler ikke at Haslerud hører på det jeg har si, hun avbryter meg midt i en setning, og har alltid veldig dårlig tid.
Etter en legetime hos Haslerud står jeg alltid igjen som et stort spørsmålstegn. Hun må begynne å lytte til pasientene sine!
Helsesekretærene derimot er serviceinstilte, hyggelige og flinke til det de gjør!:)