Steffen Normand Jensen
Tilleggskompetanse
- Flylege
- Sjømannslege
Jeg er meget fornøyd med denne legen som fastlege. Han tar meg meget seriøst, enten det er snakk om psykisk eller fysisk problematikk. Han tar seg tid til å høre på meg, og han har en faglig tilnærming til det hele. Han er svært populær da det kan ta litt tid å få time, men det veies opp av alt det positive. Ser du etter ny fastlege, før du velge Dr Jensen! Og ser Dr Jensen dette: Takk for det du gjør!
Han er flink og behandler godt ved sykdom, men ved psykisk sykdom følte jeg meg ikke tatt på alvor, jeg fikk ikke vite om muligheter og ulike behandlingsmåter. Måtte finne ut av ting selv. Legeerklæring tok lang tid å få, og måtte purre flere ganger. Misforstod også da jeg trengte legeerklæring for å søke AAP hos NAV.
Oppsummert: Om du sliter psykisk eller trenger legeerklæring raskt, ville jeg anbefale en annen lege.
Dette er definitivt den beste legen jeg har hatt! Han lytter, er medfølende og støttende. Han er faglig veldig dyktig. Han tar seg tid samtidig som han er rask og effektiv. Han er grundig. Dersom det er noe han ikke vet så leser han seg opp på det. Han henviser videre dersom det er nødvendig. Ha gir rask tilbakemelding på prøver og annet. Han ser deg virkelig som pasient og menneske. Jeg er heldig som har fått han som lege!
En flott fastlege som ser sine pasienter, lytter og søker kompetanse andre steder dersom det trengs. Bryr seg nok til å våge å gi alvorlige/vanskelige tilbakemeldinger som ansvarliggjør deg som pasient. En tillitsvekkende fastlege som ivaretar deg på alle måter uten å frata deg ansvar. Anbefales
Jensen fremstår seriøs, og mitt inntrykk er at han forsøker å finne ut hvordan pasienten kan bli frisk, ikke bare hvordan pasienten kan komme seg ut av kontoret. Beste fatlegen jeg har hatt.