Steffen Normand Jensen
Tilleggskompetanse
- Flylege
- Sjømannslege
Jeg har alltid blitt tatt godt imot. Bruker god tid på meg å tar de nødvendige testene. Da jeg har vært mye syk en periode fikk jeg beskjed om at jeg bare kunne komme ned når jeg trengte det, selvom jeg ikke hadde time. Har full tiltro til meg og at jeg også selv vet hva jeg trenger. Har aldri hatt en så tillitsfull og forståelsesfull lege tidligere. Anbefales på det sterkeste.
Min erfaring og resultat av behandlinger forteller at han er dyktig. Han er også veldig til stede, dvs at han lytter og engasjerer seg i hva jeg som pasient forteller han.
God til vanlig helsesjekk, og vanlig sykdom. Men når det kommer til ting han ikke forventer, kan han bli svært stresset.
Har dårlig tid? jeg vil ikke anbefale han ved kompliserte diagnoser, eller ved secon opinions.
Blir fort stresset
En sympatisk lege, som utviser tillit. Profesjonell, tar alt på alvor, og har et glimt i øyet. Svært fornøyd etter å ha hatt samme lege i over 30 år. Kan virkelig anbefales.
Fantastisk flink lege som er svært behjelpelig og dyktig i sitt fagfelt. God til å lytte, og veldig flink til å gi veiledning ved skader/sykdommer.