Nargis Masood Khan

Autorisasjon (2014)

Nargis Masood Khan er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Nargis Masood Khan

Trygg og kunnskapsrik

Vært min lege i ca ett år nå. Beste erfaringen jeg har hatt. Er så glad for å ha byttet lege! Endelig en lege som tar mine plager på alvor og sjekker grundig. Har også kort ventetid på timeavtale. Veldig hyggelige og imøtekommende helsesekretærer! Anbefales på det sterkeste!

Trygg og ansvarsfull.

Jeg opplever å få svært god hjelp av henne som fastlege. - Både til meg selv med min kroniske sykdom og til barna mine.
Hun følger meg opp på en god måte og tar meg som pasient på alvor.

Uinteressert

Man får tine raskt, ikke så rart med tanke på lite dyktig lege. Må krangle om henvisning, hun sier ting går over. Men etter 6 måneder er det, på tide med ny vurdering. Tar like lett på små barn som voksne. Anbefales ikke.

Interessert lege som tar seg tid!

Valgte å hilse på den nye legen før jeg eventuelt skiftet. Her blir det ikke noe skifte, for hun var veldig fin som menneske og lege. Hun tok seg tid, var interessert og forsøkte å finne gode løsninger.
Kjempefornøyd!

Lite inntresert

Dårlig tid ikke inntresert i å finne ut årsak til problemene, viser ikke noen for for at dette skal vi finne ut av. Fornøyd med at noe er Ok selv om det jeg kom for ikke er gjort noe med.