Hammad Ali Ahmad

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2017)

Holt Vestvollen Legesenter AS Telefonnummer64 83 66 9064 83 66 ...
Prost Stabelsvei 6 2019 Skedsmokorset
Hammad Ali Ahmad er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Siste vurderinger av Hammad Ali Ahmad

Flink lege

Hammad er en flink lege som forklarer ting på en enkelt og forståelig måte. Han kan kanskje være noe streng når det gjelder A- og B-preparater, men han er genuint opptatt av å hjelpe deg med å komme til bunns i dine problemstillinger. I stedenfor å bare sykemelde deg, finne raske korte løsninger og sende deg raskest ut av kontoret, tar han seg tid til å lytte og finne den beste løsningen for deg. Hans gode kommunikasjonsevner gjør at du føler deg hørt og lettet når du går ut av kontoret.

Jeg håper virkelig at han blir her i mange mange år fremover.

Dyktig lege! Anbefales på det sterkeste!!!

Jeg er svært fornøyd med behandlingen jeg mottok hos Dr Hammad. Legen var meget imøtekommende og lyttende, og tok seg tid til å forstå mine bekymringer. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket.

Ventetiden var minimal, og fasilitetene var rene og moderne. Hele opplevelsen var preget av profesjonalitet og omsorg. Jeg vil definitivt anbefale Dr. Hammad til andre som er på jakt etter en pålitelig og dyktig lege.

Trygg og flink lege med god kunnskap.

Denne legen har jeg og familien bare hatt gode opplevelser med. Han vet hva han snakker om, lytter og tar pasienten på alvor.
Kunnskapsrik som tar seg tid til å forklare på menneskelig språk istedenfor å snakke det medisinske språket.

Anbefales!