Holt Vestvollen Legesenter AS

Prost Stabelsvei 6 2019 Skedsmokorset

Siste vurderinger av behandlere ved Holt Vestvollen Legesenter AS

Fornøyd pasient

Lege: Javad Ali Ahmad Skrevet

Dr. Javad Ali Ahmad er en dyktig og imøtekommende lege. Han forklarer medisinske problemstillinger og begreper på en enkel og forståelig måte. Kommunikasjonen er lett og han skaper en trygg og tillitsvekkende atmosfære. Alltid blid og smilende, noe som gjør legebesøket til en positiv opplevelse. Anbefales på det sterkeste!

Litt nedlatende

Lege: Javad Ali Ahmad Skrevet

Litt i overkant arrogant til å være en do
skal hjelpe mamge mennesker med mange forskjellige personligheter.

Kunnskapsrik og løsningsorientert er en start.

Flink lege

Lege: Hammad Ali Ahmad Skrevet

Hammad er en flink lege som forklarer ting på en enkelt og forståelig måte. Han kan kanskje være noe streng når det gjelder A- og B-preparater, men han er genuint opptatt av å hjelpe deg med å komme til bunns i dine problemstillinger. I stedenfor å bare sykemelde deg, finne raske korte løsninger og sende deg raskest ut av kontoret, tar han seg tid til å lytte og finne den beste løsningen for deg. Hans gode kommunikasjonsevner gjør at du føler deg hørt og lettet når du går ut av kontoret.

Jeg håper virkelig at han blir her i mange mange år fremover.

Kjempeflink lege

Lege: Javad Ali Ahmad Skrevet

Fått ny fast lege og er veldig fornøyd 👍👍👍 Legen er lett og kommunisere med og svarer raskt på telefon.

Dyktig lege! Anbefales på det sterkeste!!!

Lege: Hammad Ali Ahmad Skrevet

Jeg er svært fornøyd med behandlingen jeg mottok hos Dr Hammad. Legen var meget imøtekommende og lyttende, og tok seg tid til å forstå mine bekymringer. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket.

Ventetiden var minimal, og fasilitetene var rene og moderne. Hele opplevelsen var preget av profesjonalitet og omsorg. Jeg vil definitivt anbefale Dr. Hammad til andre som er på jakt etter en pålitelig og dyktig lege.