Usman Arshad
Endelig fant jeg fastlegen som lytter og finner løsninger og i tillegg tar seg tid til deg. Han har ikke lang ventetid for og få time eller på venterommet. Jeg kan trygt anbefale Usman.
Kan trygt anbefale denne legen.
Her blir du godt fulgt opp og hjulpet og ikke minst lyttet til.
Han lytter til det du har og si og kommer med en løsning.
Jeg har lenge hatt et problem uten riktig diagnose og hjelp men han fant problemet ut og jeg er nå i behandling.
Koselig person som kan jobben sin.
Anbefales på det sterkeste.
Usman Arshad er en meget bra lege. Lytter og virker genuint interessert i å hjelpe. Håper han blir på Lande Legesenter og ikke slutter slike mange etter Jordan Nilsen har gjort.
Han er en lege som tar seg tid til deg og er genuint interessert i å finne ut av hva som er galt og kunne hjelpe deg på best mulig måte. En helt fantastisk lege spør du meg, kun positive ting å si om han.
Usman er en Dyktig og Fantastisk Lege. Møter deg alltid med et smill. Han tar alltid imot pasientene på en god måte og lytter godt, og behandler med respekt. Han gir ganske gode og detaljert informasjon, han er ikke bare en lege men han bryr seg faktisk om mennesker. Han er kunnskapsrik, snill og vennlig og jeg er kjempefornøyd. Tusen takk Usman.