Lande Legesenter

• Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Lande Legesenter

Klage

Lege: Usman Arshad Skrevet

Emne: Klage på ventetid og tidsplanlegging

Hei,

Jeg ønsker å gi en tilbakemelding angående min siste time hos dere. Jeg hadde en avtale, men endte opp med å vente over en time etter avtalt tid før jeg ble tatt inn. Jeg forstår at forsinkelser kan oppstå, men så lang ventetid uten informasjon eller oppdatering er frustrerende og det er ikke første gang som skjer.

Jeg håper dere kan forbedre tidsplanleggingen eller i det minste gi pasientene beskjed dersom det oppstår forsinkelser. Det ville gjort opplevelsen mye bedre for oss som venter.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Usman Arshad Skrevet

Utrolig dyktig lege. Får alltid den hjelpen man trenger. Føler meg hørt og sett av legen! Veldig fornøyd

Mangler kompetanse og respekt

Lege: Babak Irandoust Skrevet

Jeg møtte til min første konsultasjon som gravid og informerte om kvalme, oppkast og utmattelse. Jeg uttrykte også et ønske om sykmelding på grunn av min helsetilstand, men opplevde en manglende forståelse for min situasjon.

Han sa at det bare er utenlandske kvinner som ikke vil arbeide når de blir gravide. Jeg fikk ikke sykmelding slik jeg ønsket, og det ble ikke foreslått noen lindrende tiltak for mine plager, heller ikke foreskrevet noen kvalmestillende.

Han var ikke imøtekommende og var uprofesjonell. I tillegg var han sur fordi i følge han brukte han mye tid, men det stemte ikke.

Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale denne legen i det hele tatt.

Den beste fastlegen.

Lege: Usman Arshad Skrevet

Jeg er kjempefornøyd. Usman er kunnskapsrik, empatisk og god til å lytte til pasientens behov. Uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt.

Kjempedårlig

Lege: Babak Irandoust Skrevet

Hyggelig bare på begynnelsen .
Hukommelsen han svikter litt, målet blodtrykk og vekta, og diverse 2 ganger i stedet for å åpne pasientjournalen min.

Lytter ikke , bestemmer over meg . Fikk avvik på alle mine plager . Finer på ting at jeg ikke kan ha medisinsk behandling pga svangerskap.
Henviser ikke videre, da han venter for lenge.
Tok ikke seriøst meg , lager luftslott.
Måtte komme til ham ganske ofte for å få noe.
Slenger inn sarkasmen sin og upassende kommentarer som forverrer bare.
Det er greit å være hyggelig person, men jeg trengte legehjelp som jeg ikke fått.
Tragisk !!!