Usman Arshad

Autorisasjon (2018)

Venteliste

4 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Lande Legesenter Telefonnummer69 14 50 7769 14 50 ...
Villaveien 7 1710 Sarpsborg
Usman Arshad er en av 55 fastleger i Sarpsborg

Siste vurderinger av Usman Arshad

Klage

Emne: Klage på ventetid og tidsplanlegging

Hei,

Jeg ønsker å gi en tilbakemelding angående min siste time hos dere. Jeg hadde en avtale, men endte opp med å vente over en time etter avtalt tid før jeg ble tatt inn. Jeg forstår at forsinkelser kan oppstå, men så lang ventetid uten informasjon eller oppdatering er frustrerende og det er ikke første gang som skjer.

Jeg håper dere kan forbedre tidsplanleggingen eller i det minste gi pasientene beskjed dersom det oppstår forsinkelser. Det ville gjort opplevelsen mye bedre for oss som venter.

Trygg og kunnskapsrik

Utrolig dyktig lege. Får alltid den hjelpen man trenger. Føler meg hørt og sett av legen! Veldig fornøyd

Den beste fastlegen.

Jeg er kjempefornøyd. Usman er kunnskapsrik, empatisk og god til å lytte til pasientens behov. Uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt.

Lyttende og trygg

Qendrim Avdijaj:
Jeg anbefaler denne legen sterkt, da han alltid har hatt tatt det jeg har sagt på alvor. Han tar seg tid til å lytte, og gir gode råd. Han nøler ikke med å henvise når han ser behovet. Alt i alt viser han kunnskap og forståelse ovenfor meg som pasient, og han gir meg en trygghet. Jeg kommer ikke til å bytte fastlege.

Meget dyktig lege

Meget dyktig og hyggelig lege. Han bryr seg og prøver alltid å finne gode løsninger. Han er også flink til å henvise