Allan Mushima Bulwanda Mukaya
Vil ikke anbefale denne legen. Følte ikke han trodde på meg angående mine problemer. Har alt for lite kunnskap til kvinnehelse og graviditet. Han ville jeg skulle trappe opp arbeidet under graviditet når jeg slet med bekkenleddsmerter. Jeg var nødt til å få fast oppfølging fra fysioterapeut som skriftlig måtte støtte meg for å få delvis sykemelding. Utvidet bare denne med noen uker av gangen, og brukte mange dager på å svare på e-konsultasjoner. Unødvendig stressmoment midt i en graviditet. Bytter til en annen lege.
Positiv og grundig i samtale.
Finner tiltak som hjelper og han er tilgjengelig for oppfølging.
Raske svar på digital kontakt.
Anbefales!
Dr.Mukaya er erfaren, hyggeleg, proaktiv, grundig og service-innstilt. Eg og familien har Dr.Mukaya som fastlege og han har hittil vore eineståande for oss. Han har gitt oss raskt time, ordna reseptar, bestilt blodprøvar, undersøkelsar og han er kompetent på både akutte og kroniske tilstandar. Han er alltid i godt humør og tek seg god tid til kvar pasient, sjølv om han er travel. Eg nølar ikkje med å anbefale han. Han snakkar godt Norsk, Engelsk og Fransk. (Mannen min foretrekk å bruke Engelsk, det har vore null problem).
Lite ematisk, og hører ikke etter.
Må gjenta informasjon flere ganger.
Vil ikke anbefale denne legen
Han tar deg på alvor , og kommer med tilbakemeldinger . Godt fornøyd så langt etter at AAnes ga seg .