Henrik Kvale Loe
Vil bare si takk! Fikk så god hjelp da jeg ble akutt syk, og hvor han senere ringte min mor for å høre hvordan det gikk med meg. Min kasuistikk var litt vrien, men følte virkelig han brydde seg i det øyeblikket og tiden etterpå. Fikk veldig godt oppfølging. Samme da jeg var på legevakten i ny by, ringte han dagen etterpå for å høre hvordan det gikk med meg. Satt utrolig stor pris på dette. Litt skuffet at han er flyttet når jeg skal flytte tilbake da jeg gjerne ville hatt ham som lege igjen.
Henrik genuint interessert i deg som pasient. Alltid veldig presist til timene.
God på kommunikasjon og forståelsesfull. Svarer raskt på meldingene. Lytter og stiller gode spørsmål for å hjelpe deg beste mulig. God til å veilede og gi god informasjon. Virkelig den beste legen jeg noensinne har hatt!
Meget forståelsesfull lege. Veldig imøtekommende og god på kommunikasjon. Har også alltid vært meget presis til timene og jeg har unngått lang ventetid som jeg ofte har opplevd før. Føler seg i de beste hender her.
Henrik er den beste fastlege jeg har hatt noensine, inkludering også fra andre lander. Han er profesjonell og man føler seg trygg med ham. Han er empatisk, og husker alle detaljer fran saken din, man føler seg hørt og han gjører den beste for å hjelpe deg. Anbefales veldig mye. Jeg og familie er heldig å ha ham som fastlege og håper det blir sånn for mange år!
Legen som er god til å lytte og tar enhver bekymring på alvor! Svarer raskt på meldingene. Anbefales på det sterkeste!