Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helset Legesenter A/S
Dårlig kommunikasjon og samarbeid frå dag 1
Lege: Kristine Mella Rismyhr SkrevetHar vore fram og tilbake til MR,røntgen,nevrologer,kirurgi,rekirurgi,fysioterapi fom mars 2023 pga svært sterke smerter i ryggen som har sett meg 75 % ut fysisk.Har venta og masa utallige gangar om henvisninger til alt dette.Slikt tar mykje krefter både når fysikk og psyken ikkje er medspelarar.
Har gitt beskjed direkte x-antall gongar, utan gehør.
Håper dette kan komme andre til nytte !!
Ikkje gløym at vi psykisk sjuke og uføre har livetsrett i HelseNorge.
Kjære pasient,
Sterke smerter i ryggen er en utfordring og et problem som det ikke alltid er mulig å løse fullt ut. Det betyr ikke at vi ikke skal gjøre alt vi kan for å finne en løsning som du er fornøyd med. Dessverre må vi som fastleger forholde oss til retningslinjene for henvisninger og henvisningspraksis og dersom vi henviser uten god nok begrunnelse vil spesialistene sende henvisningen i retur. Du peker på en viktig problemstilling og jeg forstår at det kan være svært frustrerende å oppleve de plagene du beskriver. Dersom du opplever at kommunikasjonen mellom oss ikke er god kan det noen ganger være hensiktsmessig med et fastlegebytte. Sett deg gjerne opp på en time dersom du vil at vi skal ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg best mulig med din tilstand. Selv om jeg ikke alltid kan imøtekomme et ønske om henvisning, så skal vi selvsagt alltid lytte på det du ønsker å formidle slik at vurderingen blir best mulig.
Vennlig hilsen Kristine
Besvart av Kristine Mella RismyhrUtrolig bra fastlege
Lege: Henrik Kvale Loe SkrevetVil bare si takk! Fikk så god hjelp da jeg ble akutt syk, og hvor han senere ringte min mor for å høre hvordan det gikk med meg. Min kasuistikk var litt vrien, men følte virkelig han brydde seg i det øyeblikket og tiden etterpå. Fikk veldig godt oppfølging. Samme da jeg var på legevakten i ny by, ringte han dagen etterpå for å høre hvordan det gikk med meg. Satt utrolig stor pris på dette. Litt skuffet at han er flyttet når jeg skal flytte tilbake da jeg gjerne ville hatt ham som lege igjen.
Null empati, forståelse eller evne til noe
Lege: Kristine Mella Rismyhr SkrevetJeg fikk denne legen for noe måneder siden, jeg har ikke mye fint å si om henne. Hun har glemt å sende neseprøve til analyse (tatt av henne på hennes kontor), når jeg ringte 10 dager senere og etterlyste svar, fant helsesekretæren prøven på kontoret hennes. Hun brukte også fire dager på å skrive en henvising, etter mye mas fra meg.
På en time hos henne forlanger jeg at hun ringte sykehuset jeg er pasient på for å snakke med dem om symptomer jeg hadde. Hun sier hun har ringt, men det finnes ingen bevis i systemet på sykehuset at hun ringte.
Jeg vil absolutt ikke anbefale denne legen, er du syk og vil finne ut hva som feiler deg, er ikke dette legen for deg! Finnes ingen forståelse for din situasjon eller sykdom - styr unna!
En positiv ting er at hun har mye ledige timer
Og helsesekretærene er dyktige, snille og koselige
Hei,
Vi beklager at neseprøven ikke ble sendt til analyse, men som du er blitt gjort kjent med skyldtes dette en feil på etikettmaskinen vår. Prøven din ble av den grunn håndtert manuelt og – riktig som du skriver – glemt på slutten av arbeidsdagen. Dette skulle selvsagt ikke ha skjedd og vi beklager dette på det sterkeste. Som følge av avviket har vi endret på rutinene våre for hvordan vi skal håndtere prøver som av en eller annen grunn ikke kan håndteres på vanlig måte.
Det du skriver om konferering med sykehuset er ikke riktig. Hva sykehuset har loggført hos seg råder vi dessverre ikke over. Beskrivelsen om at en henvisning nærmest har hatt en liggetid på fire dager uten at noe har skjedd i mellomtiden er heller ikke noe jeg kjenner meg igjen i. Her har vi fulgt normalt praksis i henhold til hva man kan forvente knyttet til den aktuelle problemstillingen.
Som jeg har nevnt flere ganger i etterkant står du fritt til å bytte fastlege dersom du ikke er fornøyd med den oppfølgingen vi kan tilby. Dersom du ønsker å ta en prat om kommunikasjon eller andre ting som kan gjøre din opplevelse av helsetilbudet vårt bedre, så kan du sette deg opp på en vanlig time (gratiskonsultasjon).
Vennlig hilsen Kristine
Besvart av Kristine Mella RismyhrImøtekommende og trygg lege
Lege: Henrik Kvale Loe SkrevetHenrik genuint interessert i deg som pasient. Alltid veldig presist til timene.
God på kommunikasjon og forståelsesfull. Svarer raskt på meldingene. Lytter og stiller gode spørsmål for å hjelpe deg beste mulig. God til å veilede og gi god informasjon. Virkelig den beste legen jeg noensinne har hatt!
Kverulerende
Lege: Fatemeh Zeinali SkrevetI forbindelse med Dr Brostigen sin avgang, delte han fastlegeliste med Zeinali. Jeg ønsket en resept, noe som viste seg og skulle være svært utfordrende, til tross for dette rett og slett var en fornyelse av tidligere resept. Jeg oppfattet Zeinali som både nedlatende og kverulant. Da jeg avslutter dialogen med og informere at jeg tar dette med Brostigen, endret hun mening umiddelbart. For meg viser dette en utrygghet i legen sin vurdering.