Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helset Legesenter A/S
Trygghet og trivsel
Lege: Fatemeh Zeinali SkrevetHun hører godt på sine pasienter og behandler dem perfekt. Hun er en fantastisk og perfekt lege.
Hun er veldig tålmodig.
Dyktig lege
Lege: Fatemeh Zeinali SkrevetDyktig, tilgjengelig og omsorgsfull lege. God oppfølging og alltid gode råd. Bruker god tid til samtaler/ veiledning / informasjon og er en flink lytter. viser respekt for pasients synspunkter og opplevelser av smerter/ symptomer/ sykdommen.
Ivaretakende og lyttende
Lege: Fatemeh Zeinali SkrevetZeinali er en flott lege, hun tar deg alvorlig, lytter og prøver alltid å hjelpe deg som pasient best mulig. Hun er hyggelig, lett å prate til og veldig imøtekommende. Zeinali tar hensyn til deg og forklarer alltid grunnene og tankegangen hennes slik at det blir en god forståelse mellom partene. Kan varmt anbefale henne til alle :)
Trygg og omsørgfull
Lege: Fatemeh Zeinali SkrevetJeg har vært pasient hos Dr. Fatemeh i over fem år, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hun tar seg alltid tid til å lytte, forklarer ting grundig, og sørger for at jeg får den hjelpen. Jeg føler meg alltid trygg hos henne،
og jeg setter stor pris på henne profesjonalitet og omsorg. Jeg anbefaler Dr. Fatemeh på det varmeste
Virker uprofesjonell
Lege: Fatemeh Zeinali SkrevetJeg har hatt flere tilfeller hvor "fysisk sjekk" ikke har blitt gjort. Det er også for høye verdier på blodprøver som ikke blir sjekket opp. Er nå på venteliste på en ny fastlege.