Camilla Nirosha Yogaseelan
Jeg har forsøkt å få legetime i flere uker uten å lykkes.
Jeg får heller ikke fornyet resept på fast medisin. Det fikk jeg en SMS som var vanskelig å tolke fordi den var så dårlig formulert.
De som bemanner resepsjonen er også vanskelig å kommunisere med på grunn av dårlig språk.
Legetime får jeg heller ikke fordi det må bestilles via Helsenorge akkurat kl.16 dagen før.
Når jeg forsøkte å gjøre det
fikk jeg en melding om at både fastlegen og hennes vikar har ferie og derfor var ikke mulig å få time men at jeg kunne ringe et oppgitt nr dersom det var akutt.
Camilla er en veldig hyggelig og trygg fastlege. Hun har tatt meg på alvor og sørger for at jeg får den hjelpen jeg trenger. Flink på psykisk helse også.
Legesenteret opererer med en løsning hvor man ikke kan bestille legetime frem i tid. Alle timene slippes kl 16:00 dagen før. Man er dermed avhengig av å kunne logge på akkurat da og bestille time, ellers blir det fullt. Dette er kjempefrustrerende og gjør det svært vanskelig å planlegge når man må ta seg fri for å komme til legen.
Vil hjelpe, finne ut av hvordan man skal få hjelp, lytter til pasienten, henviser videre ved behov. Virker grundig og meget kunnskapsrik. Anbefales!