Stovner Legesenter AS

Nedre Rommen 5 0988 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Stovner Legesenter AS

Impossible to reach

Lege: Giovanna Jaqueline Jimenez Pando Skrevet

This doctor is extremely Impossible to reach! She says you can book an appointment from 4pm for and only for consultations the next day. Come 4pm, good luck with booking! Nothing is available. I have been checking every day for almost two weeks now! It's like some kind of lotto system with your health, or maybe fastest fingers first? I check at exactly 4pm and nothing is still available. It might be possible that from a medical perspective, she is a good doctor, but this doesn't even give you the chance to know. Since I moved to Oslo, I've never met her. I send messages on HelseNorge and no response. Never experienced such unavailability from a medical professional in my life.

Topp service av Fastlegen min

Lege: Adeel Jamshed Rana Skrevet

Jeg har vært hos Dr. Adeel Rana som min Fastlege i mange år. nå, veldig dyktig snill hyggelig hjelpsom Fastlege god Pasient service hører først hva Pasient har å si. så hjelper han deg på en god måte jeg anbefaler på det sterkeste han som Fastlege på Stovner Legesenter AS jeg gir han tegning kast 6 fra meg. 🙂😊🤝

Topp Fastlege på Stovner Legesenter AS

Lege: Kajandran Pulenthiran Skrevet

Jeg har vært hos Dr. Kajandran Pulenthiran par ganger nå, veldig dyktig snill hyggelig hjelpsom Fastlege god Pasient service hører først hva Pasient har å si. så hjelper han deg på en god måte jeg anbefaler på det sterkeste han som Fastlege på Stovner Legesenter AS jeg gir han tegning kast 6 fra meg. 🙂😊🤝

Raskt svar

Lege: Gulshan Rana Skrevet

Har hatt henne i flere år. Kan være litt vimsete med å skrive ut resepter og innkalle til avtaler, men order raskt opp i dette ved beskjed. Hun tar pasienten på alvor og er nøye med utredning osv. hun henviser fort pasienter videre slik at man blir ordentlig undersøkt. Kan fremstå som litt streng ved førsteinntrykket, men er absolutt ikke det.

Flink lege men lite tilgjengelig

Lege: Anh Thi Tran Skrevet

Jeg har ingen ting negativt å si om dr.Tran bortsett fra at hun sjelden er tilgjengelig. De få gangene vi har hatt behov for legetime, har vi sjelden fått time som ønsket.
Ellers faglig dyktig og flink lege.