Saqib Shahzad
Har hatt Saqib som fastlege i et par år. Helt i starten var jeg usikker på om han var legen for meg, jeg opplevde kanskje at han hadde litt dårlig tid, og jeg hadde problemer med å forstå hva han sa. Jeg opplevde han likevel som omsorgsfull, så jeg ville gi det en sjanse. Jeg har med tiden lært at det ikke er noe i veien med å spørre om han kan gjenta, og jeg opplever at kommunikasjonen flyter mye lettere nå som jeg har blitt vant til det.
I dag, vil jeg påstå at han er en av de beste legene jeg har hatt, språkbarrieren og den litt forhastede tiden blir ikke noe viktig i forhold til det jeg opplever at jeg får av hjelp av Saqib.
Han stiller aldri spørsmål ved det jeg forteller han, han gir meg masse tillit. Jeg har trengt relativt hyppige legebesøk det siste året og hver gang jeg går ut fra legekontoret sprer lettelsen seg i kroppen. Jeg opplever at jeg blir tatt på alvor og at på tross av at jeg «ser» frisk ut, så ser han det helhetlige bildet. Han virker oppdatert og forståelsesfull. Jeg trenger ikke å overforklare meg, noe jeg setter enormt pris på.
Han nøler heller ikke med å henvise videre.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd som pasient hos Saqib.
Ikke fornøyd med denne fastlegen ideheletatt. Har hatt han i 3-4 år nå og han har ikke vært til særlig god hjelp.
Første gang jeg var der tenkte jeg at jeg må finne meg en annen. Vanskelig å forstå. Virket stresset.Han så ikke meg. Neste gang jeg kom var det en helt annen atmosfære der. Vi har blitt kjent, og han er flink. Grunnen til at det ikke blir 5 * er språket.
Var beste legekontoret siden 2019,men nå siste året går det litt fort i svingene der nede.Ser ut som både legesekretær og lege er overarbeidet og litt ufine når de snakker til noen med andre pasienter på venterommet.Har vært så fornøyd,men nå vil jeg bare bytte legekontor.Eneste lyspunktet der nede nå er en ung jente som er ny.Hun er høflig,tålmodig og veldig snill.Ellers roter legen fælt med hvilke resepter han har gitt deg.Er du kronisk smertepasient og trenger smertestillendes over tid for å klare hverdagen,så er han absolutt ikke en lege for deg.Jeg ble trappet ned på smertestillendes av han,etter års bruk på få uker og slet med store abstinenser.Noe han ikke brydde seg om.Han burde vite bedre som lege og tatt det over lengre tid.Sliter litt med å forstå hva han sier og han snakker litt lavt.Blir mye «hva sa du ?»Ellers er de ikke så flinke å forstå psykiske problemer og litt utålmodige.Blir fort kø på venterommet og ikke mange stoler da det er samme venterom til annen lege og kiropraktor også.Ville ikke anbefalt legekontoret til noen i dag.Synd, da det var det utrolig flott og de koseligste sekretæren og legen jeg har opplevd og jeg er godt opp i 50 årene og hatt noen leger oppigjennom årene.Nå skal jeg bruke god tid på å finne en lege som bryr seg om pasientene og lytter.Gjør jeg ikke det,så blir det Volvat Fredrikstad som fastlege fremover.Synd at man må betale ekstra for å føle seg hørt og sett.
Sønnen vår på 4 var redd for å ta blodprøve. I stedet for å vente litt eller spørre oss om råd, grep legen umiddelbart hånden hans, holdt den med makt mens gutten skrek av frykt, og tok blodprøven. Det hele skjedde så raskt at vi ikke rakk å stoppe ham. Legen fikk spart et par minutter, men det førte jo bare til at det vil bli enda vanskeligere for oss neste gang.
Vi kan ikke sende barna våre til en lege de blir redd for og ikke føler at de kan stole på.
For voksne er han så langt jeg kan se grei.