Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Halden Medisinske Senter
Tar meg på alvor
Lege: Saqib Shahzad SkrevetHar hatt Saqib som fastlege i et par år. Helt i starten var jeg usikker på om han var legen for meg, jeg opplevde kanskje at han hadde litt dårlig tid, og jeg hadde problemer med å forstå hva han sa. Jeg opplevde han likevel som omsorgsfull, så jeg ville gi det en sjanse. Jeg har med tiden lært at det ikke er noe i veien med å spørre om han kan gjenta, og jeg opplever at kommunikasjonen flyter mye lettere nå som jeg har blitt vant til det.
I dag, vil jeg påstå at han er en av de beste legene jeg har hatt, språkbarrieren og den litt forhastede tiden blir ikke noe viktig i forhold til det jeg opplever at jeg får av hjelp av Saqib.
Han stiller aldri spørsmål ved det jeg forteller han, han gir meg masse tillit. Jeg har trengt relativt hyppige legebesøk det siste året og hver gang jeg går ut fra legekontoret sprer lettelsen seg i kroppen. Jeg opplever at jeg blir tatt på alvor og at på tross av at jeg «ser» frisk ut, så ser han det helhetlige bildet. Han virker oppdatert og forståelsesfull. Jeg trenger ikke å overforklare meg, noe jeg setter enormt pris på.
Han nøler heller ikke med å henvise videre.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd som pasient hos Saqib.
Ikke fornøyd
Lege: Ibrahim Abd-Allatif SkrevetIkke lett å kommunisere med, blir fort misforståelser. Jeg så desverre ingen annen løsning enn å.bytte fastlege. Var dog veldig flink med ene datteren min.
Dyktig lege
Lege: Ibrahim Abd-Allatif SkrevetHan tar pasienten på alvor, tar seg god tid og lytter. Prøver å finne gode løsninger. Henviser raskt til rette helsetjenester for undersøkelser og behandling. Får raskt time og medisin ved behov. Helt uforstående til andres anmeldelser.
Ikke bra
Lege: Ibrahim Abd-Allatif SkrevetHan har utfordringer med å se helheten. Han har også vanskeligheter med å forstå norsk. Anbefales ikke dessverre.
Forferdelig
Lege: Ibrahim Abd-Allatif SkrevetUfrivillig plassert hos denne legen på en akutt time. Har kroniske problematikker som fastlegen ved legekontoret burde fulgt opp selv.
Fått time ble først flyttet med flere dager med en akutt problematikk. Deretter møter ikke legen opp til den neste timen. Sender likevel regning - og videre til inkasso. Frekkhetens nådegave. Ikke en lege å bruke.