Kristoffer Sandnes
Jeg vil gi varm anbefaling av Kristoffer Sandnes som lege. Han er oppmerksom og tilstede i samtaler. Jeg opplever at han ser, lytter og tar meg som pasient på alvor. Han er grundig og gir god oppfølging. Kristoffer er lege både til meg og mine to barn. Vi er alle tre veldig fornøyd med det.
Har denne legen som en fastlege, han er ung noe jeg verdsetter da jeg selv er ung og han gjerne har en større interesse for å finne ut av ting. Han er rolig kar og lytter nøye til den en sier, stiller spørsmål deretter og henviser videre til de rette instansene. Han er uten tvil den beste legen jeg har hatt!
Alt i alt super fornøyd!
Ung lege som trenger mer erfaring. Burde ta seg mer tid til pasientene sine før neste pasient, som f.eks. å lytte og spørre spørsmål - spesielt før nye "diagnoser" settes og om de burde settes.
Viser interesse til en viss grad, men kunne vært mer tilmøtekommende.
Denne legen burde bli mye mer imøtekommende, smile, ta seg "god nok tid" med pasienten.
Det burde tildeles mer tid med pasient før neste pasient.
Her har denne ungen legen en del å lære seg.
Den gjeldende pasienten følte seg ikke ivaretatt og følte ting ikke ble tatt på alvor, ble henvist til tannlege istedenfor.