Kristina Sigrid Spro

Autorisasjon (2015)

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

SiO Helse Telefonnummer22 85 33 0022 85 33 ...
Problemveien 9 0314 Oslo
Kristina Sigrid Spro er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Kristina Sigrid Spro

Beste legen jeg noensinne har hatt

Spro er lyttende, tar seg tid til deg, er kunnskapsrik og støttende. Når jeg kom tilbake for oppfølging av nye medisiner virket hun genuint glad på mine vegne at alt hadde gått så fint. En veldig hyggelig lege som er lett å prate med. Det eneste negative er at SiO-leger generelt har litt lang ventetid og at jeg ikke lenger kan ha Spro som fastlege etter endte studier.

Vennlig, oppdatert, omsorgsfull

Fastlegen min i 3 år.
Kroniske psykiske plager

Da jeg kom til Kristina var jeg diagnostisert, men fungerte dårlig i hverdagen. Jeg hadde inntrykk av at jeg hadde slitt ut alle muligheter.
Jeg delte dette med Kristina, og la ut om historikken min. Hun lyttet til meg, tok notater, stilte meg spørsmål og viste forståelse og omsorg. Hun var godt oppdatert og informerte meg umiddelbart om behandlingstilbud og muligheter som kunne være relevante for meg. Vi tok alle avgjørelser sammen, og hun var svært behjelpelig med henvisninger.

Jeg følte ikke at jeg måtte være min egen advokat, hun fylte denne rollen selv.

Hun var rask og effektiv med lab analyser og svar, og fulgte disse opp med timer og informasjon.

En trygg og fin lege som det er leit å måtte gå fra ettersom jeg ikke lenger er student, og hun jobber på SiO Helse. Ekstra stas at SiO har videosamtale og er elektronisk tilgjengelige for spørsmål og booking!

Trygg og hyggelig

Spro er en veldig god fastlege! Hun tar en på alvor og er flink på sitt jobb. Føler meg alltid trygg og ivaretatt etter mine konsultasjoner med Spro.

Imøtekommende, dyktig, og ønsker å lære

Jeg hadde 11-12 leger i løpet av livet før jeg endte hos Kristina. Beste legen jeg har hatt siden jeg var 8-9. Er i midten av 20-årene.
Kristina lytter, tar deg på alvor og lar deg åpne timen med det du måtte ha på hjertet, stiller ofte oppfølgingsspørsmål, også om ting som mange tidligere leger ikke har brydd seg om (livssituasjon, økonomi, stressnivå på studiet, psykisk helse og mosjon) og hvordan dette helhetsbildet påvirker den fysiske helsen.
Kristina er ikke redd for å spørre når det er noe hun ikke vet om deg som menneske eller dine tidligere erfaringer og gjør det på en fin måte.

Jeg har flere kroniske diagnoser, og hadde slitt psykisk lenge før jeg kom til Kristina. Forrige SiO fastlege henviste meg til psykolog men da jeg fikk avslag/da vi ikke fikk svar fulgte hun ikke opp. Jeg nevnte hva jeg trengte da jeg kom til Kristina og tok med papirer fra SiO psykisk helse og helsestasjon og hun henviste meg og jeg fikk plass hos psykolog 3 uker senere. Hvis du ikke blir ferdige med noe, eller du tar opp en kompleks sak midt i timen, sier hun at vi tar en dobbelttime så fort jeg har tid - og booker den mens du er på kontoret.

Kristina hadde hyggelige og pålitelige vikarer da hun var i permisjon, så jeg følte meg godt ivaretatt. Jeg byttet bare fordi jeg ikke lenger er student.

Er du funksjonshemmet, kronisk syk, psykisk syk eller sårbar på annen måte, kan du stole på Kristina. Det er kun to ting du bør være obs på.

1. Hun er mer oppdatert enn de fleste leger jeg har møtt når det kommer til overvekt/undervekt/BMI, og forstår at mye av grunnen til overvekt er genetisk eller på grunn av hormoner eller medisiner. Men hun snakker likevel en del om kosthold og mosjon for å gå ned i vekt hvis du først tar det opp. Hun er 100x bedre på dette enn forrige legen jeg hadde på SiO og alle vikarene jeg har vært borti bortsett fra én.

2. Ventetiden på time er like horribel for Kristina som for alle andre leger på SiO, så hvis du bytter - book deg en time med en gang litt fram i tid.

Imøtekommende og seriøs

Tar deg på alvor og møter deg på en god måte, finner gode løsninger for problemer eller henviser videre til riktig instans. Gir tilstrekkelig med info slik at man føler seg informert uten å måtte mase.