Marte Ulvestad Riseth
Hun er utrolig hyggelig og lytter godt. Aldri redd for å stille spørsmål og hun er veldig profesjonell. Ser godt utfordringene fra pasientens ståsted og forklarer godt omstendighetene. Dessverre alltid forsinket til timeavtalene (opptil 30 min) som er veldig kjipt, men når man først er inne er det supert.
Kanskje den beste legen jeg har vært hos! Hun kan ufattelig mye og tar seg alltid god tid til å lytte til pasienten. Følger utrolig godt opp og er svørt tilgjengelig. Hun er dessuten svært sjeldent forsinket! Kunne virkelig ikke hatt en bedre fastlege enn henne!!
Marte er en lege som lytter til deg og som tar dine plager på alvor. Har blitt fulgt opp blant annet rundt svangerskap og har følt meg utrolig godt ivaretatt. Kunnskapsrik og omsorgsfull lege. Takknemlig for å ha fastlegeplass for meg selv og barn hos henne.
Opplevde stor forståelse fra Marte helt til å begynne med. Så gikk det over til dårligere og dårligere behandling. Det blir ikke gjort så mye med problemstillingene som jeg har. Får ofte beskjed om å komme tilbake ved forverring. Oppfølgingen er dårlig. Ofte 30-60min forsinket.