Marte Ulvestad Riseth
Marte er den første fastlegen jeg har hatt hvor jeg føler at legen faktisk vil hjelpe. Hun virker å genuint bry seg om pasientene sine og lar deg ikke falle imellom sprekkene. Jeg føler meg aldri til bry og tørr i større grad å be om hjelp før lidelsene blir for store. Beste fastlegen jeg har hatt.
Tar seg den tiden du trenger for å føle deg sett, hjulpet og behandlet. Tar deg alltid på alvor og bryr seg om at du forstår, og blir forstått.
Marte er den beste fastlegen jeg og datteren min har hatt. Hun hører på hva jeg sier, og stiller oppfølgingsspørsmål jeg er for redd til å ta opp selv.
Hun svarer utfyllende og jeg føler meg ikke teit som hos andre leger som helst vil ha meg ut så raskt så mulig fordi de henger etter.
Ingen over, ingen ved siden. Marte er uten tvil den beste legen jeg har hatt. Hun lytter, hun tar deg seriøst, hun forstår hva du ønsker å få frem selv om du kanskje ikke alltid ordlegger deg helt perfekt.
Min eneste bekymring er at hun kan komme til å bli utbrent fordi hun gir så mye og jobber så mye. For dette er alt man ønsker en fastlege skal være.
Holder seg alltid oppdatert, er godt forberedt til hver eneste time. Anbefaler henne på det sterkeste!