Samir Alghazali
En god og intelligent lege Han var min sønns lege og han var veldig hensynsfull og samarbeidsvillig, men sønnen min måtte dessverre flytte til en annen lege, fordi klinikken lå langt unna der vi bor.
Mulig han er en god lege, men jeg fikk knapt noe forståelig ut av han. Virket lite interessert. Opplevdes småspydig og lite imøtekommende.
Sikkert en fin fyr, elendig lege, dårlige faglige begrunnelser, baserer tilbakemeldinger på egne erfaringer, er nedlatende, og direkte ufin med medarbeidere og studenter jeg opplevde han hadde. Lite tillitsvekkende. Svært svak på kommunikasjon.
Er veldig fornøyd med Samir. Veldig glad for at jeg byttet til han som fastlege. Flink og hyggelig lege.
Vi hadde problemer med graviditet og har mistet 3 barn, 2 av dem i nord norge og et barn i Drammen, etter stund hørt vi om doktor Samir og om kunnskapen hans, da flyttet os til ham.
Han følt kona fra første dagen vi viste at kona er gravid, da begynte kona ta medisiner og idag vi har barn og han er 3 måneders alder og kjempe frisk.
Ingen lege kunne hjelpe os, spesialister viste ikke om sykdommen vår men D. Samir hjalp oss med å behandle sykdommen. Takk så mye doktor og de snille medarbeidere. Vi stoler på deg. ❤️❤️❤️❤️