Samir Alghazali

Autorisasjon (2015)

Venteliste

85 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Konnerud Legesenter Telefonnummer32 88 81 0032 88 81 ...
Thorsbergv 6 3032 Drammen
Samir Alghazali er en av 92 fastleger i Drammen

Siste vurderinger av Samir Alghazali

bra lege

En god og intelligent lege Han var min sønns lege og han var veldig hensynsfull og samarbeidsvillig, men sønnen min måtte dessverre flytte til en annen lege, fordi klinikken lå langt unna der vi bor.

Kan ha hatt en dårlig dag.

Mulig han er en god lege, men jeg fikk knapt noe forståelig ut av han. Virket lite interessert. Opplevdes småspydig og lite imøtekommende.

Elendig

Sikkert en fin fyr, elendig lege, dårlige faglige begrunnelser, baserer tilbakemeldinger på egne erfaringer, er nedlatende, og direkte ufin med medarbeidere og studenter jeg opplevde han hadde. Lite tillitsvekkende. Svært svak på kommunikasjon.

Byttet fastlege

Er veldig fornøyd med Samir. Veldig glad for at jeg byttet til han som fastlege. Flink og hyggelig lege.

Veldig flink lege.

Vi hadde problemer med graviditet og har mistet 3 barn, 2 av dem i nord norge og et barn i Drammen, etter stund hørt vi om doktor Samir og om kunnskapen hans, da flyttet os til ham.
Han følt kona fra første dagen vi viste at kona er gravid, da begynte kona ta medisiner og idag vi har barn og han er 3 måneders alder og kjempe frisk.
Ingen lege kunne hjelpe os, spesialister viste ikke om sykdommen vår men D. Samir hjalp oss med å behandle sykdommen. Takk så mye doktor og de snille medarbeidere. Vi stoler på deg. ❤️❤️❤️❤️