Claus Uhrenholt Christensen
Han virker grundig og er flink til å gi tilbakemeldinger og jeg blir tatt på alvor. Har hatt telefon konsultasjon med ham også - veldig bra.
Claus er vært fastlegen min over tid og er svært lite tilstede i samtalen når man møtes. Han skriver/journalfører vært ord, uten å ha særlig blikkontakt eller er tilgjengelig. Han er lite tilgjengelig og oppleves som at «du er nok en pasient». Føler seg litt sett og er ofte sen i forhold til avtalt tidspunkt, men hyggelig (snakker dansk). Han kan med fordel bli mer tilgjengelig, uten at det skal gå over 1 måned for å avtale legetime.
Han er vanskelig å forstå, og virker lite sympatisk. Etter 20 min. ga han kun en kort beskjed om at konsultasjonen var over; og at jeg måtte bestille ny time (4 ukers ventetid), selv om dette kun gjaldt rekvisisjon for blodprøve i kontoret ved siden av. Denne legen vil jeg absolutt ikke anbefale
Jeg fikk Claus som fastlege fordi han som jobbet der før sluttet. Jeg ble muligens 'skjemt bort' av min forrige lege, for jeg føler at Claus ikke bryr seg om meg.
Han virker til å ikke sette seg nøye nok inn i min sammensatte sykehistorie, og jeg opplever å måtte gjenta informasjon om både min medisin dose og minne han på ulike sykdommer jeg har diagnose på. Fordi han ikke husker eller ikke leser skikkelig i journalen min.Som en som er utbrent fra før så opplever jeg det som ytterligere utmattende.
Summen av mange forskjellige småting som nevnt over gjorde meg mindre trygg.
Det opplevedes for meg som at han var uinteressert i meg og mitt. Det tar også mer enn 1 mnd å få komme til fysisk time, så det ble nesten kun elektronisk konsultasjon.
Jeg ser noen positive tilbakemeldinger her, men jeg kjenner ikke igjen noe som helst av det som står skrevet nå i ettertid etter min erfaring med Claus.
Claus har gjort at jeg ikke følte meg trygg, sett eller ivaretatt. Veldig fint å lese at andre opplever det bra, men det var dessverre ikke tilfelle for meg.
Claus kan virkelig anbefales. Han er meget dyktig i jobben sin. Han er svært kunnskapsrik, lett tilgjengelig, positiv, effektiv og arbeidssom. Han yter det ytterste i jobben sin og følger en opp på alle måter. Han fulgte meg svært godt opp under graviditet, er svært flink med barn og kan mye om mange sykdommer. En svært intelligent og positiv lege som kan anbefales på det varmeste. Ingenting negativt å si om han.