Kazaaf Khadim Hussain
He was kind, but not really pay too much attention or time on listening what I had. He sent me pills right ahead. Those sleeping pills were strong and he gave no detailed instructions so I decided not to take them. I think Kazzaf should spend more time checking things, listening and trying to explain in more detail what the treatment is.
Han tar seg tid til å lytte. Flink og forstår. Var veldig fornøyd med min gamle fastlege som gikk av med pensjon. Fornøyd så langt med min nye lege.
Virker arrogant. Avbryter når jeg prøver å forklare min sykdom. Han vet best.
Han startet timen med å spørre om han var min fastlege.
Fikk han som ny fastlege etter å ha hatt en fantastisk lege i mange år.
Har satt meg på venteliste hos en annen lege.
Legen svarer ikke på henvendelser på dagesvis, holder ikke timeavtaler, ringer ikke når det er avtalt, og er vanskelig å kommunisere med. Msnge misforståelser.
Har hatt to timer med ham etter at han overtok praksisen til min forrige, fantastiske fastlege for tre mnd siden. En på telefon og en på legekontoret, samt bestilt fornyelse av resept med helseappen.
Etter å ha møtt ham personlig og sett hvor usikker, nølende, lite interessert, fjern, og kjølig han var, byttet jeg fastlege umiddelbart. Denne legen passer ikke som fastlege! Han mangler «bedside manors», kunnskap, trygghet og empati.
Han møtte for sent til timen, var totalt uforberedt, og toppet det med å skrive feil i henvisningen til spesialisten hvilket koster meg uker ekstra i ventetid. Det virker som et kommunikasjonsproblem siden han skrev henvisning på feil kroppsdel, uten at vi hadde snakket om denne kroppsdelen i konsultasjonen.