Magnus Espolin Johnson
Hands down the best experience I've ever had with any medical professional so far. Would recommend to anyone. Very friendly and easy to talk to about your issues as well.
Fremstår som en kunnskapsrik og flink fastlege. Jeg fikk et veldig godt inntrykk da han fulgte meg opp etter en idrettsskade. Freshe nye lokaler som virker veldig premium. Kan absolutt anbefales!
Jeg er kronisk syk og det blir noen besøk til fastlegen i løpet av et år. Han er ofte forsinket, men det er kun fordi han faktisk tar seg god tid til pasientene og det er derfor verdt å vente litt. Magnus er veldig hyggelig og virker engasjert og medfølende under timene. Dessverre opplever jeg at mye av det vi har snakket om eller avtalt, ofte kan bli glemt ved neste time.
Når det gjelder fornyelse av faste medisiner, opplever man ofte frustrasjon. Hvis man spør i god tid, får man beskjed om at det er for tidlig, mens forespørsel noen dager før fornyelse ofte resulterer i at medisinene kommer for sent.
Ventetiden for time er lang, og e-konsultasjoner gir ikke alltid svar på spørsmål, noe som fører til behov for flere e-konsultasjoner.
Jeg tror at han ønsker å gjøre en god jobb, men det er tydelig at det også er rom for forbedring
Det er jo et pluss at Dr. Espolin er veldig sympatisk og hyggelig, men det hjelper jo lite når han aldri er tilgjengelig, og når han virker overarbeidet den tiden han er på jobb - slik det ser ut nå så har han fastlege for 1200 personer. Hvem klarer å håndtere 1200 personer?? Det er heller ikke greit å bli henvist til stadig nye legevikarer. Hele poenget med fastlegeordningen er jo nettopp at man skal møte en fast lege, som kan historikken din. Ellers blir det jo veldig ineffektivt - og upersonlig/utrivelig.
Dr Johnson oppfattes som en god og trygg lege. Han tar seg god tid til pasienten og stresser ikke. Dessverre er tilgjengeligheten hans veldig begrenset. Mulig at det er grunnet videreutdannelse eller spesialisering.
Dette medfører at man må bestille time hos en av hans vikarer, noe som oppleves som belastende da man gjerne ønsker å forholde seg til egen fastlege.