Øyvind Alvsaker
Øyvind Alvsaker ser og forstår meg, respekterer meg og er som en trygg havn når man har det vanskelig.Har ikke vært hans pasient så lenge, men han har virkelig gått inn for å hjelpe meg , fra første stund. Får meg til å føle meg verdifull. Et virkelig fint menneske.
Har nylig fått Øyvind som fastlege, og jeg er kjempefornøyd. For en med sosial angst har denne legen respektert og trygget meg uten at "alle" problemene mine skal være grunnet angst. Han tar alle problemer seriøst og drøfter dette sammen med meg og er god på brukermedvirkning.
en absolutt maskin, Han er effektiv uten at man føler seg oversett. Han tar alle plager seriøst, både psykiske og fysiske.
Som kvinne opplever jeg at han tar kvinnehelse seriøst. Ved fysiske undersøkelser er han respektfull til ens personlige rom, spør alltid om samtykke/ gir beskjed før fysisk kontakt. Noe som jeg setter sterkt pris på. En flott lege som man kan føle seg ivaretatt hos
Har hatt Øyvind som min fastlege i litt over ett år. I min erfaring er Øyvind kunnskapsrik men samtidig ydmyk og empatisk. Han oppfattes som kunnskapsrik og flink til å kommunisere med meg som pasient.
Har Øyvind Alsaker som min fastege ,etter min lege gikk til pensjon , har slitter med revmatoid artritt i mange år , uten noe diagnostikk , fikk jeg han som lege, og alt gikk raskere en det jeg trøde , fikk diagnostikk, veldig førnoyd med han , komunikasjon er 100% og kunskaperik .